Tip na unikátní zábavu pro každého

2. červen 2023, 10:39
Tip na unikátní zábavu pro každého

Hledáte skvělé rozptýlení, u kterého zapojíte svaly celého těla? Už jste zkoušeli zajít si zaskákat do trampolínového ráje? Navštivte ten náš v Říčanech, otevře se vám prostor o velikosti úžasných 2100 m2 a to jak venku, tak uvnitř.

Tzv. jumping nabývá na oblíbenosti u všech věkových kategorií. A u nás to není žádná nuda. Připravili jsme pro vás různé hry, jednotlivé atrakce doprovází světelná show, videoprojekce i hudba.

Vyžití pro děti i dospělé

Vrtule, strkačka, bazén, basket hop apod., to je jen zbla toho, co u nás můžete zažít na vlastní kůži. K dispozici vám jsou nejkvalitnější trampolíny, všemožné překážky i interaktivní hry se senzory pohybu. Samozřejmostí jsou šatny a koutek, kde si dáte dobrou kávu i něco k snědku.

Rádi byste uspořádali oslavu, na kterou nikdo nezapomene? Využijte k tomu prostor našich 3 VIP salonků, kam vám připravíme občerstvení s malým překvapením.

Ještě něco navíc

Ve freex je možnost přihlásit se do řady kroužků od sportovní gymnastiky po parkour s freemove nebo trenérem Jay Foxem. Zároveň pořádáme příměstské tábory, kde je možné zaplatit jednotlivé dny nebo celý týden a také přespávačky s nejznámějšími youtubery.

Strávit u nás můžete hodinu, dvě nebo celý den, tak už vyražte. :)

Více na www.freex.cz