Největší hity Karla Gotta, nová kolekce Osmany Laffity a hudební kouzla Pavla Šporcla již 24. března v Obecním domě! Poslední volná místa k dispozici!

10. březen 2015, 8:43
Největší hity Karla Gotta, nová kolekce Osmany Laffity a hudební kouzla Pavla Šporcla již 24. března v Obecním domě! Poslední volná místa k dispozici!

Společnost CENTRAL GROUP již tradičně na jaře pořádá jednu z nejvýznamnějších společenských událostí roku – charitativní galavečer v Obecním domě.

Letošní ročník se ponese v duchu spojení toho nejlepšího z české hudby a módy. Slyšet tak můžete největší hity Karla Gotta, hudební kouzla Pavla Šporcla a poznáte nejnovější kolekci světoznámého návrháře kubánského původu Osmany Laffity. A stejně jako v minulých letech, také v letošním roce akce podpoří Nadační fond pro zdraví dětí.

Charitativní Galavečer 2015 se uskuteční v úterý 24. března 2015 od 20 hodin v Obecním domě v Praze. Chcete-li se zúčastnit této jedinečné události, máte jednu z posledních šancí objednat některé z posledních volných míst!

Poslední volná místa na galavečer již v prodeji!

Vstupenky na tuto mimořádnou společenskou událost lze objednat přímo od CENTRAL GROUP na webu www.galavecer2015.cz. Zájemci si mohou vybrat ze vstupenek k sezení v jedné z 10 kategorií. Lze zakoupit i balíčky do lóží po 5 nebo 6 místech. Speciální nabídkou je omezený počet vstupenek na afterparty s rautem a s předpokládanou účastí hlavních hvězd večera.

Zájem o akci je velký a volná místa tedy rychle ubývají. Vstupenky je možné objednávat již nyní na www.galavecer2015.cz. Koupí vstupenek podpoříte dobrou věc, část výnosu z každé prodané vstupenky půjde na konto Nadačního fondu pro zdraví dětí.

Více informací naleznete na www.galavecer2015.cz.