Jak připravit děti na budoucnost?

4. duben 2019, 9:25
Jak připravit děti na budoucnost?

Jste si jisti, že dokážete zaručit bezpečnost svých dětí na internetu a poradit jim v tom, jak se ve virtuálním světě orientovat a poznat jeho rizika?

Zajímá vás, čím mohou moderní technologie obohatit školní vyučování? Není vám lhostejné, co děti ve škole jedí, nebo to, jestli se cítí šťastné a spokojené? Chtěli byste zvýšit jejich šance na to, že se jim podaří v budoucnu uspět na pracovním trhu?

Potom právě vám je určena konference České asociace pro aktivní rozvoj dětí CAPARD, která se uskuteční  v Praze v sobotu 27.4.2019 od 9,00 do 18,00. Již čtvrtá celodenní konference cílí nejen na rodiče, učitele, odborníky, ale i na širokou veřejnost se zájmem o danou problematiku. Těšit se můžete na praktické a poutavé přednášky o vývoji dětí a jejich výchově a přípravě na budoucnost.

Zárukou kvality jsou odborníci z různých oborů, kteří se dané problematice dlouhodobě věnují, a kteří přijali pozvání. Mezi jinými uslyšíte profesora Michala Šebka s tématem Vzdělání pro budoucnost. Michaela Slussareff se ve svém příspěvku bude věnovat tomu, co se děti učí z obrazovek a jak. Lucie Essenza vám prozradí, jak poznáte závislot na digitálních technologiích a Tomáš Zajíc zase odpoví na to, jak zajistit bezpečnost dětí v online světě. Margit Slimáková vám pomůže naučit děti jíst zdravě, či zlepšit stravování ve školách a Zuzana S. Prediger svou přednášku věnuje efektivnímu řízení času jak v osobní rovině, tak v rámci rodiny. To je však jen zlomek ze zajímavých přednášek a odborníků, kteří se konference zúčastní.

Konference je pořádána pod záštitou České asociace pro aktivní rozvoj dětí (CAPARD), která sdružuje odbornou i laickou veřejnost za účelem šíření dostupných vědeckých informací v oblasti správného fyziologického vývoje dětí (dětského mozku).

Partnery konference jsou: Avast, 1ma6lee,  Mom4moms, Ostrov objevu, Momscare, kamsdetmi.com, Muumi baby, Albi, NickNack, Re-life, ProMaminky.cz, FasTracKids, Předškolní přípravka, Hrajeme si chytře, Your Star, Therapy, Play Wisely, Ticket stream