Divácky úspěšná The Greatest Show se na podzim vrátí do Divadla Hybernia

15. červenec 2019, 16:03
Divácky úspěšná The Greatest Show se na podzim vrátí do Divadla Hybernia

Unikátní hudební projekt čerpající z filmové předlohy „The Greatest Showman“ bude od letošního podzimu opět uveden v Divadle Hybernia.

Jedinečný umělecký „spektákl“ vzdávající hold slavnému principálovi a marketérovi P. T. Barnumovi se bude pro velký divácký zájem opakovat hned desetkrát. Vstupenky na všechny termíny jsou v prodeji již od úterý 2. července. 

Projekt The Greatest Show má za sebou již 3 velice úspěšné reprízy, které se uskutečnily na jaře 2019 a stál za nimi producentský nováček Jiří Peter. „Přiznávám, že jsem zariskoval. Ale věřil jsem v sílu tohoto titulu. A jak je vidět, i koncertní verze „amerického filmového muzikálu“ dokáže vzbudit silný zájem českého diváka. Ba co víc, reakce, které nám diváci zasílají jsou opravdu neuvěřitelné – plné superlativů, uznání a přání opakování,“ přibližuje Jiří Peter, výkonný producent a ředitel produkční agentury J.P. and People. 

Jednotlivá vystoupení proběhnou 9. října, 11. listopadu, 18. prosince, 22. ledna a 26. února vždy od 17:00 a 20:00 hodin. Vstupenky jsou v prodeji od 2. července a oproti předchozím reprízám, si produkce tohoto představení připravila i několik speciálních překvapení. Jedním z nich je možnost zakoupení tzv. „colective tickets“ neboli VIP vstupenek, které znamenají i přítomnost diváka v zákulisí před začátkem představení. Diváci tak budou moci ještě silněji sdílet prožitek se zpěváky, akrobaty, tanečníky a muzikanty, kterých je v představení více jak 60.

Hlavní roli P. T. Barnuma ztvárňují Jan Kříž a Martin Šemík, jejich ženu pak Petra Vraspírová. V písních nejbližšího obchodního partnera Baileyho se opět představí Martin Růža. Mezi dalšími sólisty v rolích umělců z Barnumova cirkusu se objeví Alžběta Bartošová, Andrea Holá či Iva Marešová. Ve dvou dětských rolích pak uvidíte dva mladé umělce Filipa Antonia a Emily Ann Janečkovou. Živý doprovod celého představení i nadále zajištuje orchestr pod vedením kapelníka Aleše Hávy, netradiční rytmickou posilou jsou jim Tokhi & The Groove Army a temperamentní dechovka Lovesong Orchestra s kapelníkem Tomášem Průšou se opět postará o originální úvod. Producent The Greatest Show je Jiří Peter, který je spolu s Hankou Hoškovou podepsaný i pod scénářem a režií. Choreografie se ujala Ivana Hannichová. Písně složilo oscarové autorské duo Benj Pasek & Justin Paul. Těšte se například na písně „A Million Dreams“, „This Is Me“ či úvodní hit „The Greatest Show“. 

Samozřejmostí je i koncertní merchandising. Nově si diváci mohou zakoupit jeden z několika typů balíčků, na své jméno jej budou mít připravené před představením v divadle. „Pokračujeme i v plnění diváckých přání, což se lidem i nám zalíbilo, takže jsme jej zařadili do programu každého koncertu. Při květnových reprízách už třeba proběhla žádost o ruku nebo se uskutečnil pěvecký duet handicapované slečny Kateřiny s hlavním představitelem. Pokud tedy po něčem toužíte, hlaste se přes sociální sítě. Další splněné přání může být třeba to vaše,“ doplňuje Jiří Peter. 

Vstupenky v ceně od 860 do 1250 Kč lze zakoupit na bit.ly/KoncertVstupenky.