Bondovský kvíz o hodnotné ceny na Výstavišti už tento týden

26. únor 2024, 10:06

Pro všechny fanoušky Jamese Bonda, rychlých aut, filmů a v neposlední řadě soutěží tu je bondovský kvíz! Ve čtvrtek 29. února a o dva týdny později 14. března poskytne bar na výstavě Bond in Motion zázemí pro moderovanou znalostní soutěž, na jejímž konci čekají pro vítězný tým hodnotné ceny z oficiální merchandise prodejny.

Bond_in_Motion 3 Havas PR

Navíc pro všechny účastníky je prostor Křižíkových pavilonů otevřený k prohlídce exponátů. Startovné je stanovené na 400 Kč pro jeden tým čítající až pět členů. Přihlášky mohou zájemci posílat e-mailem na adresu [email protected].

„Spojili jsme se s naším drahým kamarádem Lucem Le Clechem, prezidentem francouzského Klubu Jamese Bonda. Krom toho, že provádí zájemce výstavou, kdy obohacuje výklad svými bohatými znalostmi, podílel se na sestavení otázek, které budou součástí kvízových večerů. I když jsem velkým fanouškem, musím říct, že u některých mi ani nápověda ve formě čtyř možností nepomohla,“ říká promotér výstavy Bond in Motion Nicolas Bernstein.

Bond_in_Motion 7 Havas PR

Zároveň dodává, že v první řadě jde o zábavu. Do kvízu se tak mohou zapojit i ti, kteří nejsou pravidelnými diváky bondovek. Pro více informací včetně aktuální otevírací doby navštivte www.bondinmotion.cz.

Bond_in_motion 1 Havas PR