Škola vaření s Romanem Paulusem - Ryby a mořské plody
Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!Pro velký zájem jsme přidali další termín kurzu vaření - čerstvé ryby a mořské plody.Můžete se těšit na Bouillabaisse, mořského vlka v solné krustě nebo na krevety s česnekem a chilli. Na závěr bude sladká tečka.
V každém kurzu se pod vedením michelinského Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné čtyřchodové menu. Kromě hodin strávených u plotny si odnesete i spoustu užitečných teoretických znalostí, krásný zážitek, sadu receptů a podepsaný certifikát.
O alko a nealko režim bude po celou dobu postaráno.
Kurzy probíhají od 17 do 21 hodin v malých skupinkách (max. 14 osob) a díky tomu budete mít plnou pozornost našich šéfů.
Těšíme se na vás v úžasných nových prostorách Bistro Paulus.
Partnerem školy vaření s Romanem Paulusem je Tescoma.
Kde: Bistro Paulus, tř. Kosmonautů 1221/2a, Olomouc