Degustační večer s Romanem Paulusem - menu Grandhotelu Pupp
Nenechte si ujít příležitost ochutnat pětichodové menu, které společně připraví dva mistři kuchařského umění. Ve vinném doprovodu můžete ochutnat i vína z Chateau Escot v Bordeaux, které patří do olomoucké skupiny Redstone.
Kde: Bistro Paulus, tř. Kosmonautů 1221/2a, Olomouc
Karlovarský Grandhotel Pupp je vyhlášenou gurmetskou destinací a ikonou mezi designovými historickými hotely v České republice i střední Evropě. A právě jeho šéfkuchaře, zkušeného Ondřeje Korába, pozval do svého bistra Roman Paulus.
Nenechte si ujít příležitost ochutnat pětichodové menu, které společně připraví dva mistři kuchařského umění. Ve vinném doprovodu můžete ochutnat i vína z Chateau Escot v Bordeaux, které patří do olomoucké skupiny Redstone.
Degustační menu Grandhotelu Pupp
Amuse bouche
Prosecco Lobster DOC, Veneto
---
Mušle sv. Jakuba / okurkový kečup / grilovaná okurka
Chablis AOC 2021, Domaine des Hâtes
---
Dýňová polévka s kardamomem a kokosovým mlékem
Les Sorbiers Escot Rosé 2020, Medoc
---
Farmářské kuře s lanýži
Foret Escot AOC 2016, Medoc
---
Treska v cideru / slávky / chard
Menetou Salon Blanc AOC 2020, Philippe Gilbert
---
Pupp dort s meruňkovým kaviárem
Chateau d´Armajan des Ormes 2016, Sauternes