Caveman v Divadle Palace

16.12.2015, 19:00 – 29.1.2016, 20:30

 O představení a o autorovi "Obhajoba jeskynního muže", kterou napsal a na jevišti sám uvádí Rob Becker, představuje humorné přemýšlení o rozdílech mezi muži a ženami a o tom, jak tyto rozdíly vyvolávají často nedorozumění. Představení pro jednoho herce zaplňuje do posledního místa hlediště mnoha divadel v USA i v Kanadě.

Caveman v Divadle Palace
  • Adresa:
    Václavské náměstí 819/43
    Praha 1 110 00

Představení "Rob Becker's Defending the Caveman" bylo poprvé uvedeno v roce 1991 a v USA je viděly více než 2 miliony lidí. Než se představení dostalo na Broadway, vyprodávalo dlouhou dobu divadla v San Franciscu, Dallasu, Washingtonu, Philadelphii a Chicagu. Caveman si vydobyl úspěch také v Londýně, Jihoafrické republice a na Islandu a později i v mnoha dalších státech. Rob Becker napsal text během let 1988 - 1991, kdy studoval antropologii, prehistorii, psychologii, sociologii a mytologii.

Rob Becker se narodil v San José v Kalifornii a začal hrát v roce 1981 v Bay Ares. V roce 1989 se objevil v pořadu Late Night (Pozdní večer) s Davidem Lettermanem a od té doby je častým hostem v celostátních televizních a rozhlasových programech, například Good Morning, America (Dobré ráno, Ameriko), The Today Show (Dnešní show), The Charles Grodin Show, CNN, v pořadech "Weekend Edition" (Víkendové vydání), "Talk of the Nation" (O čem se mluví) a "Wha'd Ya Know" (Co víte) s Michaelem Feldmanem na NPR. V červenci 1997 se Becker objevil v pořadu "Oprah Winfrey Show".