Namíchejte si perfektní zážitek s Becherovkou

21.6.2024, 18:00 – 21:00

Naplánujte si výlet do návštěvnického centra The Home of Becherovka, které se nachází v srdci Karlových Varů. Při zábavné komentované prohlídce historickou a interaktivní expozicí poznáte dědictví Becherovky a jedinečný proces její výroby.

Prohlédnete si jedinečné předměty, nasajete vůni bylin a koření a pomocí VR brýlí se ocitnete na stáčecí lince. A to nejlepší nakonec, každá prohlídka je zakončena komentovanou degustací. V obchodě si poté můžete vyrobit Becherovku s vlastním textem, která bude dokonalým dárkem pro vás i vaše blízké.

Máte zájem o netradiční prohlídku?

Zapište si do diářů 21. 6. 2024 a vydejte se akci „Večer Jana Bechera“, který bude oslavou jednoho ze zakladatelů značky. The Home of Becherovka nabídne zdarma limitovaný počet vstupenek na večerní prohlídky s ochutnávkou novinky Becherovka Orange & Ginger. Prohlídky budou v časech 18:00, 19:00 a 20:00 a rezervovat si místo předem můžete na telefonu +420 359 578 142.

Doprovodný program je veřejnosti zdarma přístupný a bude probíhat od 17:00 až do půlnoci. Těšit se můžete na workshop míchaní koktejlů, barmanskou show, skvěle namíchané drinky, tombolu a další soutěže. Od 21:00 zazpívá v prostorách Becherplatzu slovenská zpěvačka Nika Barlak koncert s klávesovým doprovodem. Nenechte si tuto akci ujít!

Namíchejte si skvělý karlovarský zážitek i jindy – rezervujte si svůj termín zde.