Přijďte si užít Den dětí do nejlepšího zábavního centra široko daleko. The Playground si užije každý!

1.6.2024

Největší zábavní rodinné centrum v Praze, které propojuje hračky, atrakce a aktivity pro veřejnost si připravilo speciální program i na sobotu 1. června.

Přijďte si užít Den dětí do nejlepšího zábavního centra široko daleko. The Playground si užije každý!
  • Adresa:
    Na Příkopě 854/14,
    Praha - Nové Město, 110 00

O prostoru Na Příkopě 14, kde na 4500 m2 najdete (kromě širokého výběru sortimentu od hraček a kosmetiky po dárkové nebo sběratelské předměty) hlavně zábavu pro každou věkovou kategorii, jste již určitě slyšeli.
Každý den od 10:00 můžete v prvním patře navštívit Arkádovou hernu, arénu Lasergame a jedinečný Motýlí dům, tropický ráj s více než 500 živými, poletujícími motýli. V přízemí na vás čeká pravý benátský kolotoč a neopakovatelná virtuální realita, která pohltí všechny vaše smysly.

Právě na Den dětí se ale navíc můžete těšit na spoustu dalších aktivit zcela zdarma.

Čeká na vás oblíbená výzva Poznej příchuť Pringles, kde ochutnáte tradiční, i nové příchutě nejznámějších brambůrků světa. Necháte si pomalovat obličej ve stylu Squishmallows, zdoláte zkoušku prostorové představivosti s Ravensburger Junior a uvidíte spoustu pohádkových postav!

The Playground totiž navštíví hrdinka Beruška ze seriálu Miraculous, se kterou se budete moci celý den osobně potkat a vyfotit. Ku příležitosti uvedení nového filmu se setkáte také s králičicí Freyou ze Sylvanian Families – báječná příležitost k obejmutí. Po obchodě také najdete několik obrovských plyšových kamarádů od Nici a sochy superhrdinů Marvel v životní velikosti.

Jako vždy bude za navštívení stanovišť odměna, proto neváhejte a doražte 1.6. právě Na Příkopy 14 v The Playground.