PokéTour - objevte svět Pokémonů v OC Letňany na Den dětí!

1.6.2024, 10:00 – 18:00

V sobotu 1. června od 10 do 18 hodin na vás v OC Letňany čeká odpoledne plné zábavy. Akce se bude konat v prvním patře v zelené relaxační zóně.

 

Přijďte na Den dětí do OC Letňany a objevte fascinující svět Pokémonů! V sobotu 1. června pro vás OC Letňany připravilo den plný zábavy, který vám umožní rozšířit svou sbírku karet, naučit a zahrát karetní hru Pokémon TCG a užít si Pokémon soutěže. V průběhu celého dne se pod vedením zkušeného trenéra můžete naučit, jak hrát Pokémon TCG, a rovnou odehrát svůj první zápas. Pokud hledáte další Pokémon karty do své sbírky, určitě nevynechejte burzu. Na burze můžete najít nové i staré karty k obohacení vaší sbírky nebo vyměnit ty, které máte duplicitně. Odborníci na Pokémony vás naučí rozlišit falešné karty od pravých a poradí vám, jak zjistit hodnotu karet. Pokud si s sebou přinesete vlastní album, rádi vám ověří pravost vašich karet. Pro nejmenší návštěvníky bude připraven dětský koutek, kde najdou omalovánky s oblíbenými pokémony anebo workshop na výrobu pokébalu! Během dne na vás čeká soutěž, která prověří vaše znalosti o kartách, karetní hře, seriálu a všem, co se Pokémonů alespoň trochu týká. Oprašte své vědomosti a zvyšte šanci na výhru jedné z krásných cen. Když vám to nevyjde v kvízu, nezoufejte, možnost vyhrát budete mít také v tombole. 

A nezapomeňte! Pro uživatele mobilní aplikaci Moje Letňany, má OC Letňany vždy něco navíc! V den akce naleznou v aplikaci kupónek s malováním na obličej, kterým když se zákazník prokáže, získá tuto službu. Aplikace je dostupná pro všechny majitele iPhonů i Androidů. Takže nezapomeňte mít staženou aplikaci Moje Letňany. S mobilní aplikací v OC Letňany získáte vždy něco navíc. Aplikace Moje Letňany umožňuje zákazníkům získávat věrnostní body za své nákupy, které později můžete směňovat za výjimečné dárky a odměny. Stačí jednoduše nafotit účtenku z každého nákupu a otevřít dveře k rozmanité nabídce odměn.