Setkání Iniciativy nájemníků a nájemnic - Divadlo Husa na provázku

Setkání Iniciativy nájemníků a nájemnic pod širým nebem. Přijďte se dozvědět o tom nejžhavějším, co trápí vaše (nejen) brněnské sousedy a sousedky a možná i vás.

Setkání Iniciativy nájemníků a nájemnic - Divadlo Husa na provázku
  • Adresa:
    Zelný trh 9
    Brno 602 00

Provázek.dvůr proměněný v sousedský dvorek – otevřený prostor pro otevřený dialog nad ožehavými tématy. Setkání proběhne před reprízou inscenace Reality reagující na pilotní brněnský projekt, který v ČR otestoval metodu ukončování bezdomovectví „Housing First"

Iniciativa vznikla jako brněnská větev Iniciativy nájemnic nájemníků v reakci na bytovou krizi a nesnesitelnou situaci lidí v nájmech. Je založená lidmi žijícími v nájmu, nepodporuje ji žádná politická strana. Naším cílem je důstojný život v nájemních bytech, větší právní ochrana nájemníků a nájemnic a vzájemná pomoc. V lokálním kontextu stojíme za transparentní bytovou politikou Brna, právem na město a veřejný prostor. Sebeorganizovaná skupina bude mít vždy silnější postavení než jednotlivec. Bydlíte v nájmu a nežije se vám dobře? Nebo bydlíte ve vlastním, ale vadí vám bytová krize oslabující společnost? Přijďte se na naše setkání pobavit o tom, co vás trápí. Přidejte se k Iniciativě nájemníků a nájemnic! www.iniciativanajemniku.cz