Dobročinný běh a pochod Po stopách Silver A

Po loňském úspěchu se znovu podílíme na organizaci dobročinného běhu a pochodu Po stopách Silver A. Akce pro sportovce i nesportovce proběhne v sobotu 8. června u Památníku Zámeček.

Dobročinný běh a pochod Po stopách Silver A
  • Adresa:
    Průmyslová 558,
    Pardubice, 530 03

Historická procházka po místech spojených s výsadkem Silver A se letos uskuteční ve dvou variantách. Delší trasa, která má asi 4 kilometry, vás zavede do centra Pardubic, na kratší trase poznáte Památník Zámeček a Larischovu vilu. Oběma trasami vás provedou průvodci Památníku Zámeček.

U běhu máte také na výběr ze dvou tras – kratší pětikilometrové a delší desetikilometrové. Pro děti je připraven speciální běh dlouhý přibližně 1 kilometr.

Od 21:15 proběhne v rámci doprovodného programu projekce filmu Poslední závod (Tomáš Hodan, 2022).

Online registrace je otevřena do 7. června, registrovat se ale můžete i na místě v den konání, tedy v sobotu 8. června. Startovné letos poputuje Ellince Fekoňové, která trpí dětskou mozkovou obrnou.

Více informací o celé akce naleznete na webu www.postopachsilvera.cz. Hlavní organizátorkou akce je Dominika Josefová, akce se koná za podpory Univerzity Pardubice a Statutárního města Pardubice, Památník Zámeček je spolupořadatelem.