Mladoboleslavská muzejní noc

24.5.2024, 18:00 – 23:00

Přijďte v rámci mladoboleslavské muzejní noci navštívit Škoda Muzeum. Bude pro Vás volně přístupná stálá expozice a depozitář prototypů a sportovních vozů.

Mladoboleslavská muzejní noc
  • Adresa:
    třída Václava Klementa 294,
    Mladá Boleslav, 293 60

Pro zájemce budou připraveny komentované prohlídky muzea a depozitáře, které se uskuteční pod taktovkou profesionálů ze Škoda Muzea. Večer Vám zpříjemní Jiří Kotača Trio. Muzeem bude znít pohodová swingová hudba, při které si bude možné vychutnat lokální vína z Vinařství u Českého ráje z Mnichova Hradiště. Pro děti bude připravena tvořivá dílna inspirovaná aktuální výstavou o udržitelnosti. Děti si v rámci tvořivé dílny vyrobí hmyzí domečky, které budou následně umístěny do přilehlé zeleně. Noční prohlídky výrobních hal se konají od 18:30 a od 20:30. Prohlídky jsou určeny návštěvníkům starším 10 let. Na tyto prohlídky je nutná předchozí rezervace, která bude možná od středy 22. 5. na telefonním čísle 326 831 190.

Chybět nebudou ani historické autobusy Škoda, které budou zájemce zdarma vozit po trase Škoda Muzeum – Staroměstské náměstí – Letecké muzeum a v opačném směru po celý čas trvání muzejní noci. Přijďte si i Vy užít večer plný historie, hudby a vína!