Tolstoys představuje album No Limit To Love - Orion Music Club

18.5.2024, 19:30 – 21:30

V útrobách bouřlivého Berlína žije kapela známá jako Tolstoys, jejíž kořeny sahají od Slovenska přes Německo až po daleký Nový Zéland.

Do Orion Music Clubu přijedou představit své nejnovější album "No Limit To Love"; mystickou tapiserii utkanou z éterických vláken magického slovanského trip-hopu a odvěkých harmonií hippie psychedelie. Jejich živá show je upřímná i tajemná, divoká, ale zároveň zranitelná, plná lidské hřejivosti, sexy rytmů, staré magie a nové radosti. Nechte je zažehnout oheň ve vaší duši a vzít vás na nezapomenutelné dobrodružství, kde láska nezná hranic a srdce nachází útěchu v říši písní.
Od vítězství v kategorii Debut roku na RHA 2017 odehráli Tolstoys více než 200 koncertů. Patří mezi ně Eurosonic, BUSH, MENT, ale i významné domácí festivaly (Pohoda, Grape, Colours of Ostrava). Absolvovali turné po Slovensku, České republice a Německu, předskakovali Tomu Odellovi, Lole Marsh a Easy Life. Jejich frontmanka Ela Tolstova byla vybrána do Forbes 30 pod 30 a po vydání 2. alba Mirror Me, které bylo nominováno na Album roku 2022, se objevili na největším billboardu na newyorském Times Square.