Hmyzí hotel Bzzzz. Divadlo pro batolata ve Vozovně

27.4.2024, 15:00 – 15:45

Hmyz a batole: kdo s koho aneb jak si spolu hrát? Divadlo pro batolata nabízí zvídavý pohled do podivuhodného hmyzího světa miniaturních superorganismů.

Cena vstupenky: 100 Kč
Hmyzí hotel Bzzzz. Divadlo pro batolata ve Vozovně
  • Adresa:
    Koněvova 2687/164,
    Praha 3, 130 00

Divadelní výprava za malinkatými, v přírodě sotva viditelnými, zvířátky je určena malým divákům a jejich doprovodu. Co natropí jeden komár ve stanu? Jak bzučí omylem spolknutá moucha v břiše? Dá se navštívit mravenčí továrna? Do hmyzích i lidských domečků nakukují všelijací červíci, mušky, včelky, mravenci, housenky, dokonce i jedna narůžovělá píďalka.

Skrze představení děti nahlédnou do světa hmyzích hrdinů, do trávy a úzkých chodbiček, pod kůru stromů i kameny, na rozkvetlou louku zrána a také v noci. Inscenace motivuje je k hledání vztahu k přírodě a hmyzím tvorům, jejichž schopnosti jsou mnohdy neuvěřitelnéé.

Na představení navazuje dílna Broučkohraní.

→ pro děti od 10 měsíců → vstupné 100 Kč → 45 min

Doporučujeme zakoupit vstupenky předem, dětská představení bývají vyprodaná.    

Pokud se návštěvník s již zakoupenými vstupenkami v den konání nedostaví nejpozději pět minut před začátkem, budou jeho místa nabídnuta dalším zájemcům.   

Vstupenku potřebuje každý malý i velký divák, který se kouká. Nemusí ji mít děti v nosítku nebo v kočárku, které nejsou aktivními diváky.