Beth Hart - O2 universum

14.11.2024, 20:00 – 22:00

Milí přátelé, máme pro vás skvělou zprávu. Podařilo se nám domluvit nový termín koncertu americké zpěvačky Beth Hart – 14. listopadu 2024, opět v prostoru O2 universum.

Cena vstupenky: 1590-4490 Kč
Beth Hart - O2 universum
  • Adresa:
    Českomoravská, 2345/17,
    Praha 9, 190 00

Beth Hart není třeba českému publiku představovat. Patří mezi nejlepší a nejúspěšnější bluesrockové zpěvačky současnosti, což potvrzují i pravidelné úspěchy jejích desek ve světových hitparádách nebo ocenění jako jsou Blues Music Awards a nominace na Grammy.

Ani během posledních tří pandemických let Beth Hart nezahálela a po studiové desce War In My Mind v roce 2022 vydala vynikající album A Tribute To Led Zeppelin, na němž po svém interpretovala slavné hity této legendární rockové kapely. Beth s každým svým albem debutuje na prvních příčkách bluesrockových prodejních hitparád, ale její nové album ji posouvá ještě dál. „War In My Mind“ je první nahrávkou, která se umístila i v britské prodejní hitparádě Album Top 20. O skladatelských kvalitách Beth Hart nikdy nebylo pochyb a o těch koncertních již několikrát přesvědčila i své české publikum.

Beth Hart je považována za jednu z nejtalentovanějších zpěvaček své generace. Vyprodala turné po celém světě včetně koncertů ve slavných sálech jako Ryman Auditorium Nashvillu, Royal Albert Hall v Londýně nebo Ziggo Dome v Amsterdamu. Na vrchol bluesové hitparády Billboardu se dostala šestkrát, za své desky získala dvakrát platinovou desku a její alba se v Evropě dostaly několikrát do Top 10.