Kapela Queenie hned dvakrát v O2 universu

18.4.2024, 19:00 – 19.4.2024, 21:00

Kapela Queenie pečující o repertoár Freddie Mercuryho a Queen oslaví své 18. narozeniny dvěma speciálními koncerty, které se uskuteční 18. a 19. dubna 2024 v pražském O2 universu.

Cena vstupenky: 699-4999 Kč
Kapela Queenie hned dvakrát v O2 universu
  • Adresa:
    Českomoravská, 2345/17,
    Praha 9, 190 00

Precizní ztvárnění písní legendy světového rocku živě v původních aranžích a tóninách je důvodem k oblibě této formace, která je nejen českému publiku již velice dobře známá. Po svých pěti koncertech v O2 areně, se kapela rozhodla oslavit své narozeniny v útulnějších prostorách multifunkční haly O2 universum, která s O2 arenou přímo sousedí.

„Chceme být blíže divákům, chceme jim více vidět do tváří. Tenhle koncert oslaví naši osmnáctiletou kariéru a my bychom byli rádi, kdyby toto výročí s námi přišli oslavit i všichni ti, kteří s námi před osmnácti lety začínali,“ doplňuje frontman kapely Michael Kluch, jenž svojí hlasovou akrobatikou, zjevem i pohybem dává vzpomenout na Freddie Mercuryho v nejlepších letech Queen.

Queenie opět chystají bohatou vizuální výpravu se speciálními kulisami a vizuálními efekty. Show bude zaměřena na kapelu Queenie a na její historii sahající až do roku 2006. Proto oproti jiným koncertům v průběhu večera vystoupí i někteří z původních členů kapely nebo hosté, kteří jsou s historií kapely významně spojeni.

„Přijďte a oslavte s námi tento významný milník v historii naší kapely. Těšíme se na vás.“ Queenie – World Queen Tribute Band