Jak na bezodpadovou domácnost s dětmi se Zerowasters

11.3.2024, 18:00 – 19:30

Bezodpadová domácnost se dá vychytat i s dětmi. Nevěříte? Přijďte se o tom přesvědčit se Zerowasters!

Pustit se do zerowaste domácnosti s dětmi vyžaduje vyšší stupeň odhodlání a chce to zapojit celou rodinu. Jak to všechno skloubit, aby vám nepraskla hlava? Jednoduše. Zvolíte si priority a jdete vlastní cestou. Jak na to? Dorazte na další interaktivní přednášku ze série Pomalu snadno a rychle v pražském KC Vozovna, kde vás do tématu zasvětí naši hosté z organizace Zerowasters.

Cena vstupenky: 120 Kč

Bude to neformální setkání, během kterého si řekneme nejen základy a důvody k zero waste životu, ale taky si ukážeme pomůcky do domácnosti a pro rodiny s dětmi a podělíme se s vámi o naše prověřené tipy, úskalí a možné cesty. Dozvíte se, jak vtáhnout do zero waste i ostatní členy domácnosti a přehled oblastí, kde děti zero waste baví nejvíc. Společně nahlédneme do dalších souvisejících témat jako jsou kosmetika, drogerie, nahrazení jednorázových věcí, chemie plastů, či kompostování.  Odnesete si zkrátka svůj jedinečný návod, jak zvládnout život bez odpadu s celou rodinou.

Interaktivní přednáška je vhodná pro ty, kteří hledají odborné informace a odpovědi nebo mají pochybnosti a obavy z představy zero waste rodinného života – ty se po tomto večeru rozplynou!

Přednášku pořádáme ve spolupráci se Zerowasters – organizací, která propaguje vědomý a radostný život bez zbytečného odpadu.