Veletrh FOR FISHING 2024 na letňanském výstavišti PVA EXPO

22.2.2024, 10:00 – 25.2.2024, 16:00

Svátek všech rybářů a rybářek se nezadržitelně blíží. Od čtvrtka 22. února do neděle 25. února se na letňanském výstavišti PVA EXPO uskuteční oblíbený veletrh FOR FISHING. Na návštěvníky čekají 4 haly plné potřeb pro rybaření od více než 190 českých i zahraničních vystavovatelů, slavnostní představení žhavých novinek, přednášky známých rybářů, obří akvárko plné ryb i návštěvnické soutěže o statisícové ceny.

Cena vstupenky: 270 Kč

Veletrh FOR FISHING startuje už ve čtvrtek 22. února 2024 a až do neděle 25. února se ve 4 výstavních halách areálu PVA EXPO PRAHA představí více než 190 vystavovatelů z Čech i zahraničí. Na veletrhu budou opět zastoupeny všechny rybolovné techniky. Veletrh si užijí zkušení i začínající rybáři, kteří si mohou z veletrhu odnést nejen tašky plné rybářského příslušenství, návnad či nástrah, ale také spoustu cenných rad, o které se vystavovatelé a zkušení rybáři rádi podělí.

Doprovodný program veletrhu láká na zvučná jména zahraničních rybářů i soutěže Po několika letech se na veletrh vrací oblíbené obří akvárko AQUA-DEMO plné ryb, u kterého budou probíhat prezentace umělých nástrah. Pro návštěvníky je i letos připravena každoroční
návštěvnická soutěž o echolot. Ti, kteří se zúčastní páteční nebo sobotní přednášky Adventer & fishing, se navíc mohou zapojit do soutěže o dva zájezdy pro dvě osoby v celkové hodnotě téměř 400 000 Kč. Jak se soutěže zúčastnit? Stačí přijít.

Veletrhu se i letos zúčastní známé rybářské osobnosti z Čech i ze zahraničí. Návštěvníci se mohou na veletrhu setkat nejen s nejznámějším českým rybářem Jakubem Vágnerem, svou účast potvrdil i Ali Hamidi, Alan Blair nebo Frédérick Jullian.

Praktické informace

- Místo konání: PVA EXPO PRAHA v Letňanech
- Otevírací doba: čtvrtek - sobota: 10 – 18 hodin; neděle: 10 – 16 hodin
- Vstupenky: v předprodeji za 220 Kč, na místě za 270 Kč
- Děti do 140 cm a držitelé průkazu ZTP a ZTP/P: zdarma
Více informací na www.forfishing.cz nebo na Facebooku a Instagramu.