Čokoládové podzimní prázdniny - Zámek Loučeň

26.10.2024 – 30.10.2024, 23:59

Speciální prohlídky zámku s chutí čokolády se staly tradicí během školních podzimních prázdnin a k nim, také tradičně, příjemný dárek. Během celých ČOKOPRÁZDNIN děti neplatí žádné vstupné!

Čokoládové podzimní prázdniny - Zámek Loučeň
  • Adresa:
    Loučeň 1
    Loučeň 289 37

ČOKOPRÁZDNINY sobota 26.října – středa 30.října

Ty nejsladší čokoládové prohlídky po celé podzimní prázdniny nabízí Zámek Loučeň již pravidelně. Zámeckou expozicí Vás provede některý člen knížecí domácnosti, a kromě knížecí rodiny Thurn-Taxis, která zdejšímu panství vládla od roku 1809, Vás seznámí s historií čokolády. Byla to aristokracie, díky které se fenomén čokolády rozšířil po Evropě. Kdy a jak se to stalo, se dozvíte právě u nás. Ty nejlepší kousky z Královské čokolády se budou i ochutnávat.

Park s 12 labyrinty a bludišti, dětský lanový park, nádherné barvy podzimu, foto pointy, odpočinkové zóny. 

A věděli jste, že čokoláda má i svého boha? Na Loučeni se s ním můžete setkat. Přijďte si užít krásný podzimní čas na zdravém vzduchu v zámeckých labyrintech a bludištích.

Akce 1+1 zdarma.

Vstup do zámeckého areálu je po celé prázdniny pro děti za 0 Kč. K zakoupené vstupence pro 1 dospělého je vstupenka pro 1 dítě zdarma. Děti zaplatí pouze čokopříplatek 60 Kč. Slevy nelze kombinovat, nebo sčítat (neplatí v kombinaci se sníženým vstupným).

Prohlídky každou hodinu od 11:00 do 16:00.

Po setmění, kolem 17:00 hod zámecká světelno hudební show.