Dva kvízové večery ve znamení Jamese Bonda

29.2.2024, 19:00 – 14.3.2024, 21:00

Výstava Bond in Motion na pražském výstavišti vstupuje do své poslední třetiny. Pro návštěvníky jsou nově připraveny dva zábavné večery. Přihlaste svůj tým na jeden z bondovských kvízů, které se budou konat 29. února a 14. března, a vyhrajte atraktivní ceny.

Cena vstupenky: 400 Kč
Cena vstupenky: přihlas tým na [email protected] EUR

Jste velkým fanouškem Jamese Bonda? Máte dobrou paměť? Jste znalcem filmů a popkultury? Pokud jste alespoň na jednu z otázek odpověděli kladně, právě pro vás budou určeny dva kvízové večery na výstavě Bond in Motion. Unikátní expozice složená z raritních, jedinečných a velmi cenných exemplářů (nejen) s vozidly z pětadvaceti bondovek přilákala na pražské Výstaviště už desetitisíce lidí. A návštěvníci budou zaplňovat dva z Křižíkových pavilonů týden co týden až do 1. dubna.

Není čas odpovědět špatně

Ať už se rozhodnete přijít ve čtvrtek 29. února v 19 hodin, nebo o dva týdny později, 14. března ve stejný čas, budou pro vás nachystané hodnotné ceny z oficiálního prodejního stánku výstavy s licencovanými suvenýry i originálními artefakty připomínajícími pražskou výstavu. Stačí přihlásit svůj tým (max. o pěti členech) e-mailem na adresu [email protected]. Cena přihlášky jednoho týmu je 400 Kč. V rámci večera s interaktivním kvízem bude otevřen bar s drobným občerstvením. Schválně, dokážete říct bez nápovědy, jak má být správně připravena pro 007 vodka martini? Samozřejmě se má drink „protřepat, nemíchat“. Co ale další otázky, jako například kdo je velitelem organizace Spectre...? Pro více informací včetně aktuální otevírací doby navštivte web akce.

Soutěž o vstupenky na unikátní výstavu BOND IN MOTION