Jubilejní 50.Veletrh starožitností Antique – jaro 2024 - Novoměstská radnice

18.4.2024 – 21.4.2024, 23:59

Veletrh ANTIQUE je největší a nejstabilnější přehlídkou starožitností v ČR, která nabízí jedinečnou možnost zhodnotit stav a trendy současného trhu, případně doplnit sbírky, vhodně investovat či si doladit interiér. 

Jubilejní 50.Veletrh starožitností Antique – jaro 2024 - Novoměstská radnice
  • Adresa:
    Karlovo náměstí 1/23
    Praha 2 120 00

Na prodejní výstavě se tradičně sejde výběr renomovaných obchodníků se starožitnostmi z Čech a Moravy, kteří představí to nejlepší ze své nabídky: od oblíbených šperků a bižuterie, přes sklo, porcelán a keramiku až po výtvarné umění, starožitný nábytek, textil, historické zbraně a staré bankovky a mince.

Tématem jarního jubilejního již 50. veletrhu bude Skrytá hodnota starožitností - UDRŽITELNOST a slavnostní atmosféru doplní bohatý doprovodný program.

Otevírací doba / čt-ne

čt-so    10-19 hod

ne        10-17 hod

VSTUPNÉ: základní-plné 140 Kč, snížené pro studenty a důchodce 90 Kč 

Asociace starožitníků z.s., sdružuje obchodníky se starožitnostmi a jejími členy se mohou stát také majitelé soukromých galerií, antikvariátů a uměleckých aukčních síní, soudní znalci či restaurátoři. Asociace usiluje o odborný rozvoj soukromého i veřejného sběratelství v České republice a profesionálního podnikání v oblasti obchodu se starožitnostmi.
Provozuje Rudolfinskou akademii, dvouletý rekvalifikační kurz s akreditací od MŠMT, který poskytuje vzdělání v oblasti dějin umění a užitého umění. Každý půlrok asociace pořádá prodejní veletrh Antique, na němž starožitníci představují veřejnosti nejzajímavější exponáty ze své nabídky. Asociace je členem Mezinárodní konfederace obchodníků s uměleckými díly
C.I.N.O.A.

Více informací na www.asociace.com 

https://www.facebook.com/AsociaceStarozitniku 

Kontakt: Mgr. Lucie Gorovoj / tel. 602 218 363 / [email protected]

Kontakt pro média:

MgA. Sofie Šustková

marketing veletrhu ANTIQUE

[email protected] 

777 079 402