Stříbrné vánoční dny 2023 - PVA EXPO Praha

7.12.2023 – 10.12.2023, 23:59

Pokud si lámete hlavu, kde získat inspiraci a zároveň i nakoupit zbývající vánoční dárky, máme pro vás řešení! STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY jsou letos již 13. ročníkem úspěšného veletrhu dárků, dekorací a spotřebního zboží. Srdečně vás proto zveme 8.–11. prosince na letňanské výstaviště PVA EXPO PRAHA, kde vás osloví tisíce tipů na vánoční dárky, zábavný program pro celou rodinu i velká řada vánočních lahůdek.

Tisíce tipů na originální vánoční dárky, lahůdky na sváteční stůl a doprovodný program v duchu KREATIVITY pro všechny členy rodiny naladí na nejoblíbenější svátky v roce. Na veletrhu dárků, dekorací a spotřebního zboží STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY budete 7. až 10. prosince moci vybírat zajímavé zboží od tuzemských i zahraničních výrobců. V nabídce budou bytové a vánoční dekorace, ozdoby a svíčky, rukodělné výrobky, hračky, společenské hry, kosmetika, móda, prádlo, šperky, zážitkové dárky, sportovní potřeby, potřeby pro domácnost a originální autorská tvorba i designové kousky od výtvarníků a návrhářů. Těšíme se na vás na výstavišti PVA EXPO PRAHA v Letňanech!

Nápadité dárky, vánoční atmosféra, ABBA STARS i Dáda s Felixem

Veletrh specializovaný na nejoblíbenější svátky v roce má každý rok co nabídnout, a proto se také těší velké návštěvnosti. Letos vás čeká 250 stánků s širokou škálou zboží od českých i zahraničních výrobců. Slavnostní doprovodný program nabídne známé umělce. Pod Strom splněných přání bude možné pokládat dárky pro děti z dětských domovů.

Na sobotní bezlepkový trh přiveze dobroty 40 výrobců

Vyhýbáte se lepku, ale zároveň velmi rádi mlsáte? Pak vás určitě potěší sobotní bezlepkový trh pořádaný v rámci STŘÍBRNÝCH VÁNOČNÍCH DNŮ! Čeká na vás bezlepkové vánoční cukroví, vánočky, čerstvé pečivo i čepované bezlepkové pivo. Pokud chcete načerpat informace, proč je dobré se lepku vyhýbat, k dispozici vám bude poradna pro bezlepkovou dietu.

Ochutnejte tradiční cukroví ​​​​​​​i zajímavý netradiční „pivní svařák“

Kolem Vánoc bývá zvykem rozmazlovat své mlsné jazýčky a jejich chuťové pohárky. Ve​​​​​​ Vstupní hale II se bude proto jíst, pít a ochutnávat vše, co alespoň trochu připomíná Vánoce. Návštěvníkům budou nabízena tradiční jídla, vánoční cukroví, makronky, koláče, záviny, vína a medoviny, káva a čaje, ale také třeba francouzské speciality, čepované pivo a „pivní svařák“.

​​​​​​​Navštivte STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY!

čtvrtek–sobota: 10:00–18:00
neděle: 10:00–17:00