Workshop Kvasíme zeleninu - Národní zemědělské muzeum

29.11.2023, 17:00 – 30.11.2023, 20:00

Fermentací zeleniny krok za krokem vás provede Ing. Eliška Kováříková, Ph.D. z Výzkumného ústavu potravinářského Praha. Dozvíte se vše o principu přípravy fermentovaných potravin, jak postupovat při vlastní realizaci, na co si dát pozor nebo jaké jsou zdravotní benefity fermentované zeleniny.

Cena vstupenky: 1500 Kč

Workshop se skládá ze dvou částí – teoretické a praktické, každá z nich trvá zhruba hodinu. Z workshopu si odnesete základní informace o fermentaci zeleniny, recepty a zeleninu připravenou na kvašení.

Lektorka: Ing. Eliška Kováříková, Ph.D.
Cena: 1 500 Kč
Co vás čeká a co si odnesete:
  • teoretický úvod
  • ochutnávka
  • fermentace v praxi
  • zeleninu na kvašení

Nádoby / sáčky pro vás budeme mít připravené, ale uvítáme, když si přinesete vlastní sklenici s víčkem nebo uzavíratelný zip sáček.

Jak se přihlásit na workshop?

Workshop můžete zakoupit online. Stačí vyplnit přihlášku a uhradit částku kartou přes platební bránu. Voucher na workshop Vám bude po zaplacení odeslán na e-mail uvedený v přihlášce.

Pokud neobdržíte voucher do 48 hodin od zaplacení, zkontrolujte spam i hromadnou poštu, následně nás prosím kontaktujte na [email protected]

Potřebujete další informace?

Napište nám na [email protected].