Zábava v Pekle Čertovina a exkluzivní ubytování

1.8.2023 – 31.8.2024, 23:59

Hledáte originální výlet pro sebe a celou rodinu? Náš unikátní podnik, celý vyladěný pekelném stylu, si zaslouží Vaši pozornost.

Zábava v Pekle Čertovina a exkluzivní ubytování
  • Adresa:
    Medkovy Kopce 35,
    Hlinsko v Čechách, 539 01

Do hlubin pekelných se dostanete prostřednictvím našich různorodých programů a provede Vás celá banda čertů. Stavba sahá do hloubky 12 metrů pod zem, kde jsou stovky chodeb a místností, k nebesům pak míří osmi metry. Unikátnost tohoto podniku tkví především v tom, že jeho celkem 5 pater je schováno pod zemí, a to v hloubce 12 m.
Ukážeme si např. čertí školu, trapírnu, dáme si drink od nejkrásnější čertice v Pekle, projdeme chodbičkou sedmi smrtelných hříchů a poté
uvidíte trůnní sál samotného Lucifera.

Dále byste také neměli opomenout Pekelný šenk. Ten se nachází v přízemí, na povrchu zemském. Vstup do něho je zdarma. Lahodných dobrot tu máme více než dost I zde budete moci obdivovat šikovnost našich řemeslníků. Budete si připadat jako v pohádce.

Prohlídky Pekla:
Délka zábavného programu v Pekle je 60 minut

Cena zahrnuje

- Prohlídku pekla se zábavným programem
- Prohlídku pražírny kávy a kavárny (pouze o víkendech, svátcích a prázdninách)
- Provede vás celá banda čertů
- V ceně prohlídky můžete zdarma navštívit promítání pohádky Čertoviny
od Zdeňka Trošky. Promítání začíná ve 10:00, 12:00, 14:00 a 16:00.

Rezervace prohlídek je nutná! Pekelníci také prosí návštěvníky, aby se dostavili do Pekla včas, s 15 – 20 minutovým předstihem z důvodu vzdáleného parkoviště, které se nachází od Pekla 400 m.

Hotel Kocourkov

Unikátní ubytování v Pekle Čertovina, které nenajdete nikde na světě.  Zažijete originální ubytování v našich pokojích, kde naleznete krásnou řemeslnou práci našich uměleckých truhlářů a ručně vymalované pokoje našimi malíři do nejmenšího detailu. Hotel Kocourkov má 16 tematických pokojů a je součástí resortu Pekla.

Každý pokoj se nese v duchu precizně propracovaného tématu. S každým dalším ubytováním můžete odhalit nové a nové detaily, které Vás zaručeně nadchnou a pobaví. V hotelu se můžete ubytovat v pokoji jako je třeba Pirát, Ježibaba, Letiště, Safari, Autosalon a mnoho dalších.

www.peklocertovina.cz