Na firemní akci do Areálu Šárka v údolí Svratky u Tišnova

Areál Šárka naleznete v údolí Svratky mezi Veverskou Bítýškou a Tišnovem, poblíž obce Heroltice u Tišnova v Jihomoravském kraji. Kolem areálu protéká řeka Svratka a prochází tudy pěší i cyklistické trasy.

Na firemní akci do Areálu Šárka v údolí Svratky u Tišnova
  • Adresa:
    Holasice 33,
    Lažánky, 664 71

Uprostřed krásné přírody najdete rekreační středisko sloužící nejen letním dětským táborům, ale i široké veřejnosti. Mohou se zde konat různá soustředění, školení, srazy, svatby, semináře, workshopy, školy v přírodě a jiné. Může sem přijet také jednotlivec a trampů.

Areál se skládá ze čtyř lůžkových chatek se společným či vlastním sociálním zařízením a šesti lůžkové chatky s vlastním sociálním zařízením. Disponuje velkým ohništěm, kde můžete trávit romantické večery při opékání buřtíků. Čeká tu na vás krytá pergola s posezením pro trávení volnočasových aktivit. Celý areál je oplocený s elektricky ovládanou bránou pro vjezd osobních automobilů a uzamykatelnou brankou pro přístup k řece. Parkování automobilů či karavanů v areálu je možné na místech k tomu určených. Areálu dominuje hlavní budova, její součástí je sklad pomůcek a vybavení, sklady a sklepy pro uchování potravin, jídelna-společenská místnost a velká bohatě vybavená kuchyně. Na hranici tábořiště se nachází u řeky stylová výletní restaurace Saloon Šárka s vnitřním i venkovním krytým posezením.

Máte tu prostě vše potřebné pro příjemně strávený čas a dovolenou.