The Pop Up! Interaktivní výstava, kreativní prostor, ale hlavně obrovský zážitek!

The Pop Up! je novým druhem výstavy, na které je uměleckou instalací celá místnost. Můžete se v ní procházet, interagovat s ní a být kreativní. Každá z místností má svou vlastní vůni, zvuk a barvu, což vytváří jedinečnou atmosféru jednotlivých místností. Na prohlídce se můžete dozvědět, jak a proč každá z instalací vznikla, a splnit úkol, který se k ní váže.

The Pop Up! Interaktivní výstava, kreativní prostor, ale hlavně obrovský zážitek!
  • Adresa:
    Dvorecké náměstí 406/5,
    Praha 4 – Podolí, 147 00

Jak dlouho trvá prohlídka?

Okolo 75 minut, maximálně však 90 minut. Průchod výstavou jsme navrhli tak, aby se skupinky nepotkávaly, vzájemně se nerušily a neničily si jedinečný zážitek z každé místnosti. Každou skupinku vpouštíme dovnitř po 30 minutách, proto je nutné přijít včas. Při prohlídce se prosím nevracejte do předešlých místností a postupujte v jednom směru. Na konci prohlídky je východ.

Je to i pro děti?

Ano! A nejen pro ně, ale pro všechny generace. Dospělí ocení jedinečné instalace a unikátní atmosféru, ti mladší zase kreativitu místností, ve kterých mohou tvořit, co je napadne. The Pop Up! je vhodný i pro menší děti od 1 roku. Naše prostory jsou skoro nezničitelné, takže se vyřádí a zažijí něco, na co jen tak nezapomenou.

Otevírací doba

ÚT / ČT
Individuálně dle dohody

PO / ST / PÁ
14:00 – 20:00

SO / NE
10:00 – 18:30