Den princezen na zámku Slavkov

29.7.2023, 10:00 – 18:00

Den princezen a rytířů je pohádkový festival věnovaný českým pohádkám, princeznám a rytířským soubojům. Zámek ve Slavkově u Brna bude hostit pohádkový svět plný kouzel, her a fantazie.

Cena vstupenky: od 349 Kč Kč

Den princezen proběhne 29. července 2023 na zámku Slavkov u Brna od 10 do 18 hodin.

V princeznovské komnatě na podiu na vás čeká koncert plný hvězd a oblíbených pohádkových postav. Programem opět provedou princezny a princové v čele s herečkou Sabinou Laurinovou, pohádkové písničky zazpívá herečka a zpěvačka Míša Tomešová, dorazí také herec Miroslav Šimůnek a herečka Dana Morávková, které jste mohli vidět v pohádce Z pekla štěstí. Do světa fantazie vás vtáhnou panenky L.O.L. Surprise!, dívčí kapela Lollipopz nebo princezny Sněhurka, Elsa, Růženka, Kráska a další. Chybět nebudou prasátka Pigy a Lily a těšit se můžete i na sladké hudební vystoupení Mlsotkové s princeznovskou hymnou Tohle je bál, veselé trio Áňa, Pó a Pes nebo Culinčiny písničky pro nejmenší. A to je jen zlomek toho, co vás čeká!

A co doprovodný program?

Ten bude samozřejmě bohatý! Čeká vás pohádková stezka pro malé dobrodruhy. Kromě hádanek na stezce narazíte na řadu kreativních, akčních a tematických dílniček inspirovaných např. pohádkou Ledové království či Spiderman, Minecraft zónu, kouzelný strom s hádankami, půjčovnu šatiček a mnoho dalšího. Chybět nebudou ani stánky s vynikajícím občerstvením nebo suvenýry.