Dovolená s dětmi kousek od Prahy - U Radešínka

19.2.2023 – 19.2.2024, 23:59

Chcete s rodinou vyrazit někam na víkend, ale nechcete drahocenný čas zbytečně trávit na cestách? Ideálním řešením je vydat se do areálu U Radešínka, který se nachází relativně blízko Prahy – na půl cesty mezi Příbramí a Táborem. Kam s dětmi.

Video z místa najdete zde!

V komplexu naleznete vše potřebné pro radostně a smysluplně strávený čas: ubytování, stravování, zábavu i sportovní vyžití. Idylickou krajinu si tu můžete užít pěšky i na kole, nebo můžete navštívit blízký sportovní a lyžařský areál Monínec.

Ubytování ve srubu či v penzionu

Při výběru ubytování máte hned tři možnosti: penzion, který má celkovou kapacitu 35 lůžek nabízí samostatné pokoje s vlastním sociálním zařízením, nebo pro ty, co si rádi vaří, tu jsou i 2 apartmány s vlastní kuchyňkou.

Třetí, nejromantičtější variantou je ubytování ve srubech. Stojí samostatně na louce, takže je o soukromí a klid postaráno. Děti, jako příznivci všech dobrodružství, srub určitě ocení. Budou mít zážitek, na který jen tak nezapomenou.

Sruby jsou zařízeny vším potřebným, disponují sociálním zařízením i vybavenou kuchyňkou. Zima vám v nich nebude, je zde instalováno elektrické vytápění. Přirozeně se tu prolíná rustikální design s přírodními materiály, takže se tu dobře a spokojeně spí. Sruby jsou dva a jejich názvy si jistě dobře zapamatujete: ten větší, kam se vejde až 6 osob, se jmenuje Jeníček, druhý Mařenka. Budete tu jako v pohádce, včetně vašich čtyřnohých miláčků, kteří jsou zde vítáni.

Ať bydlíte v penzionu nebo ve srubu, tak můžete využívat i veškeré společné prostory: v herně si můžete zahrát kulečník či fotbálek, můžete se zabavit ve společenské místnosti, nebo využít kolárnu / kočárkárnu / lyžárnu. 

REZERVACE

Vše potřebné pro pohodovou dovolenou

Pro milovníky sportu je zde připraven Adventure golf, což je něco mezi golfem a minigolfem. Pobaví malé i velké, je to zábavný sport opravdu pro každého! Veškeré vybavení je k zapůjčení, hole i v dětské velikosti. Tipy na výlety v okolí hledejte na Výletníkovi!

U Radešínka

Připravena je i čistě dětská zábava. Je tu krásné nové hřiště s houpačkami, patrový dřevěný domeček se skluzavkou a pískoviště. Největší radost ale asi způsobí velikánská nafukovací trampolína, která je pro větší bezpečnost zapuštěna do země. Děti se také mohou svézt na kladce, nebo si zahrát QR hry, které je provedou po nejbližším okolí a cestou budou plnit různé úkoly. Společné večery můžete strávit posezením u ohně.

K pohodovému ubytování a zábavě neodmyslitelně patří i stravování. V restauraci, která je součástí areálu, si můžete každý den pochutnat na hotových jídlech i minutkách. Pokud jste si zvolili ubytování s vlastní kuchyňkou, tak vás jistě potěší, že v areálu je i obchod se základními potravinami a pečivem.

U Radšínka

Tady si můžete také zakoupit originální suvenýr – některý z ručně zdobených medových perníků, který tu vyrábí. Na výrobky odtud můžete narazit po celé České republice, ale kouknout se přímo do výroby můžete pouze zde. Pro alespoň 10členné skupinky je připravené poutavé vyprávění se spoustou zajímavostí a ukázek. V rámci vstupného dostanete i perníčky, které si sami nazdobíte a odnesete domů, jako sladkou vzpomínku.