Aquapalace Praha Čestlice - nejzábavnější aquapark ve střední Evropě

1.1.2023, 10:00 – 31.12.2023, 20:00

Přijďte si odpočinout do wellness, užít si luxusní saunovou proceduru nebo zažít adrenalin na našich togobánech. Zábava pro celou rodinu v Aquapalace Praha!

Unikátní Vodní svět o rozloze 9 150 m2 je největším aquaparkem ve střední Evropě. Je tvořen třemi paláci, v nichž si na své přijde opravdu každý.
Rozsáhlý Saunový svět tvoří komplex celkem čtrnácti druhů saun a prohříváren.
Luxusní SPA & Wellness centrum určené pro milovníky odpočinku, pravidelných masáží či obličejových procedur. Budete v péči vysoce vyškoleného personálu.
Moderní plně klimatizované dvoupodlažní Fitness centrum disponuje rozsáhlou kardiozónou s řadou známých i nejnovějších kardiotrenažerů. 

cestl 1

Těšte se na dobrodružství, relax, adrenalin a spoustu legrace! U nás si zaplavete v každém ročním období.
Na ploše 9150 m2 vás čeká tolik atrakcí, že nebudete vědět, kterou zkusit první.
Svezte se třeba na nejdelším toboganu v ČR, zdolejte divokou řeku anebo se nechte unést laserovou show, kterou nikde jinde neuvidíte. Na Našich tobogánech a skluzavkách si můžete užít více jak 1 km jízdy.
Tobogány a skluzavky - hned 21 tobogánů či skluzavek včetně toho nejdelšího v ČR!

cestl 2

Nejdelší tobogán v ČR - tobogán Canyon s divokou řekou - celých 250 m tedy 1/4 kilometru dlouhé jízdy!
Na našich tobogánech a skluzavkách si můžete užít více jak 1 km dlouhé jízdy, 450 m dlouhá řeka vinoucí se celým Vodním světem,
mořské vlnobití, strmé skluzavky - naberte pořádnou rychlost. Dole vás čeká měkké objetí vody. spacebowl - točte se po spirále vysokou rychlostí a vyplavte adrenalin!
To zdaleka není všechno. Tak hurá do plavek! Všechny atrakce Vodního světa na vás čekají.

Více na https://www.aquapalace.cz