The Atavists + Steven's v Andělu v Plzni

23.2.2023, 19:30 – 22:00

My jsme The Atavists a s naší rezavou dodávkou dojedeme 23. února do Plzně. Nálož starých rozskřípaných repráků vybouchne v Anděl Music Baru.

Cena vstupenky: 160 Kč
Od posledního plzeňského koncertu, který proběhl přesně před rokem, se udála spousta věcí. Hlavně teda to, že jsme dokončili jsme práce na dlouho chystané třetí desce Prettier Than You, která vyjde co nevidět. Spoustu písniček z ní přivezeme právě do Plzně.
Jsme The Atavists. Kapela z Hradce Králové. Náš rokenrol je hlučnej, chlupatej a smrdí i z fotky. Ohlušující bouři činelů protíná sólující sólice Adama Krofiana a hradba nakřáplejch elektrickejch varhan. Sem tam z nás vypadne ear-worm, kterej chvíli točej v hitparádě. Minulá deska dostala dva anděly. Hráli jsme před Muse, Biffy Clyro nebo Skunk Anansie. Do Plzně ale jedeme dělat to, co umíme především. Zapálit klub i s lidma.
Jako support s sebou přivezeme mladou kapelu Steven's z Karlovejch Varů, který právě vyšla debutová deska Running Man. Podobně jako my se inspirujou v zámořský hudbě dávno minulejch dekád. Jejich poloha je vlídnější a taková hezčejší. Blues, soul, hezký písničky, nadupaná instrumentace, ve který kytara furt gentlyweepuje.
Tak se těšíme!