Zábava pro celou rodinu na Bezva Festu v Litoměřicích

24.6.2023, 10:00 – 20:00

Festival Bezva Fest se po roce vrací opět do Litoměřic. 24. 6. 2023 na Střeleckém ostrově čeká návštěvníky několik bezva zón, 30 atrakcí zdarma, nejdelší nafukovací překážková dráha v ČR, youtuberská stage a mnohem více. To vše v ceně vstupného. Zažijte se svojí rodinou nejbezvadnější den ve vašem životě.

Cena vstupenky: 399-1799 Kč

Pro fanoušky sociálních sítí je nachystaná youtuberská stage s předními českými youtubery a influencery (Tary, Fizi, Adam Kajumi, Lea).  Hudební program je nabitý hvězdami. Letošním headlinerem litoměřického Bezva Festu není nikdo jiný než Ben Cristovao. Smutnit nemusí ani příznivci Paulieho Garanda nebo Michala Horáka. Na mladší publikum se budou těšit Lollipopz, Kája a Bambuláček, Smejko a Tanculienka, Bibibum a další.

Pro malé i velké hráče je připravena game zóna se simulátory, počítačovou hernou a herními konzolemi. Milovníci atrakcí ocení nejdelší nafukovací překážkovou dráhu v ČR a dalších 30 atrakcí. Naši nejmenší si užijí zábavu v baby zóně. Maminky se mohou nechat hýčkat v beauty zóně a smutnit nemusí ani mužské protějšky, pro ty je nachystaná chlapácká zóna. Těla návštěvníkům rozhýbe Wannado Festival Tour s netradičními sporty. A nebudou chybět ani tvořivé dílny pro šikovné ručičky, fantasy zóna a další bezva zóny.

Děti do 100 cm mají vstup zdarma a rodiny mohou využít zlevněné vstupné. Více informací, vstupenky a podrobný program naleznete na www.bezvafest.cz.