Vydejte se na Deseprados Highjump 2017 #cestajemujcil

4.8.2017 – 6.8.2017, 23:59

Už koncem tohoto týdne se v přírodním žulovém lomu v Hřiměždicích u Příbrami uskuteční legendární, dlouho očekávaná a ve střední Evropě ojedinělá akce: Desperados Highjump 2017. Závodníci i návštěvníci se sjedou 4. a 5. srpna na osmnáctý ročník závodů ve skocích do vody a skákat se bude z výšky až 24 metrů. Značka piva Desperados je i letos generálním partnerem akce.

Letošní Desperados Highjump je vyvrcholením kampaně Cesta je cíl a je jasnou volbou pro ty, kdo si chtějí užívat života a mají odvahu zkoušet nové věci. Brandový claim #cestajemujcil  proto bude všechny přítomné doprovázet po celé dva dny. A jaká je cesta mladé herečky a tanečnice Julie Šurkové?

Můžete se podívat zde: https://youtu.be/lTLnNdV6WOE.

Její cesta vedla z hodonínského dramaťáku až do taneční skupiny Yemiho A. D. a směřuje na červený koberec. „Bojím se výšky, ale ne vysokých cílů. Ráda překonávám své hranice, stojí to potom za to,“ prozradila Julie.

Další cesta ovšem začíná v pátek dopoledne v Praze a je součástí nabitého programu, který si značka Desperados pro návštěvníky připravila. Cabriobus totiž v klubu El Magico vyzvedne osm šťastlivců společně s influencery, jako je například Julie Šurková, Zbyněk Standera, Nina Milcic, Fosco Alma a odveze je do Hříměždic.

 

„Hlavní atrakcí pro návštěvníky bude obří skluzavka, letos navíc navýšena o nájezdovou rampu a kicker. Tu si budou moci užít úplně všichni, kteří ochutnají klasické nebo červené pivo Desperados,“ konstatoval Martin Pokorný, který má za HEINEKEN doprovodnou zábavu na Highjumpu také na starosti. „Všechno bude hlavně o skvělé atmosféře, kterou spojení Highjumpu a Desperados slibuje. Připravte si plavky, adrenalinovou náladu a věřte, že i cesta může být cíl,“ dodal Martin Pokorný.

 

Hlavním nápojem akce bude po oba dny samozřejmě pivo Desperados, které se bude prodávat jako občerstvení k výborné zábavě, a to v obou variantách – klasické i RED.