SÁZAVAFEST 2017 sází na jistotu. Přijede Thomas Anders from MODERN TALKING

3.8.2017 – 5.8.2017, 23:59

Letošní 17. ročník SÁZAVAFESTu se bude konat již po páté v malebném zámeckém lesoparku ve Světlé nad Sázavou od 3. do 5. srpna.

Cena vstupenky: od 890 Kč

Oblíbený festival SÁZAVAFEST potvrzuje zahraničního headlinera! Vystoupí zde ikona populární hudby, která svými skladbami oslovila několik generací – Thomas Anders from Modern Talking.

O jejich popularitě svědčí i sobotní pražský koncert, který byl dlouho dopředu vyprodaný. Příležitost užít si tuto nesmírně oblíbenou formaci, jež se proslavila v osmdesátých letech hity jako např. You're My Heart, You're My Soul nebo Cheri Cheri Lady, a která slibuje i výjimečnou show, budou mít všichni na SÁZAVAFESTu – v pátek 4. 8. 2017 od 22:45 hodin.

Mezi českými a slovenskými hvězdami lze například jmenovat např.: Majk Spirit, Xindl X, Miro Žbirka, Lenny, Čechomor, Slza, Václav Neckář, Dara Rolins, Pekař a další.

Na třech podiích zde během tří dnů vystoupí celkem 76 hudebních formací.

Doprovodný program nabídne exkluzivní Star Wars v režii Disney, tradiční a velmi oblíbenou Family Fun Zonu (podívat se můžete ZDE), prezentace divadel malých forem a exkluzivní autorská čtení.

Historie jednoho z nejoblíbenějších hudebních festivalů se začala psát roku 2001 na malebném místě u řeky v Týnci nad Sázavou. Z původní jednodenní akce se  stal SÁZAVAFEST renomovaným třídenním festivalem.

Zaměřuje se zejména na rodiny s dětmi, kterým poskytuje maximální možné zázemí, ale hudebním a doprovodným programem uspokojí i nejnáročnější diváky.

Předprodej vstupenek byl již zahájen.