Vyhrajte ve vánoční soutěži dětské kolo GHOST Powerkid 20 a stylovou helmu

9. prosinec 2013, 12:07
Vyhrajte ve vánoční soutěži dětské kolo GHOST Powerkid 20 a stylovou helmu

Dětské kolo GHOST Powerkid 20 a stylová helma Cartoni rozzáří oči všem malým bikerům. A nyní je můžete vyhrát v naší vánoční soutěži!

Soutěžte o značkové kolo GHOST Powerkid 20

Těšíte se na jarní výlety na kole? Máte malé děti a přemýšlíte jaké kolo pro nadcházející sezónu zvolit? Pro malé bikery, kterým už nestačí odrážedlo a chtěli by kolo „jako má táta s mámou“ je kolo GHOST Powerkid 20 ušito přímo na míru.

Dětská kola 20 palců

Kola pro děti ve věku 5-8 let. Kola s velikostí kol stejná jako BMX, tzn. 20 palců. Tato dětská kola se běžně prodávají již bez balančních koleček. Děti v tomto věku jsou již skoro vždy schopné jezdit bez koleček, přesto je možnost jejich dokoupení.


SOUTĚŽ o Dětské kolo GHOST Powerkid 20 a stylovou helmu Cartoni ZDE!


Dětské kolo GHOST Powerkid 20

Rám kola je vyroben z lehké, ale odolné slitiny hliníku PK 7005 20 PG. Parádní, veselý design ve čtyřech motivech pro kluky i holčičky. GHOST Powerkid 20 je vybaven sedmi rychlostní přehazovačkou Shimano a kvalitními ráfkovými V-brzdami Tektro.

Dětská přilba CRATONI Rapper


Smysl pro detail nemusí být vyhrazen jen dospělým. I děti chtějí vypadat stylově. Proto naše helmy RAPPER zaujmou na první pohled. Ať si vyberete trendy design s motivy princess a shark, nebo nové retro motivy, vždy budou vaše děti v bezpečí.

- 10 větracích otvorů
- síťka proti hmyzu
- blikačka