Vsaďte na sportovní vzhled – přehled nejžhavějších módních trendů sezóny

19. květen 2022, 9:44
Jestliže chodíte rádi do přírody nebo rádi sportujete, bude dobré, když budete mít povědomí o nejnovějších sportovních trendech pro letošní sezónu. I ve sportovním outfitu můžete vypadat neodolatelně! Na následujících řádcích vám tak dáme užitečné tipy a rady na to, jak být letos v sportovním outfitu in. Čtěte a inspirujte se s námi!
 

eobuv_01

Jaké boty zvolit v letošní sezóně, abychom byli trendy ?

Jestliže rádi sportujete, moc dobře víte, že bez kvalitní obuvi se neobejdete. Jak to ale udělat, aby byly vaše boty funkční a zároveň trendy? Není to vůbec složité. Zaměřte se na trendy modely sportovní obuvi v módních barvách. Co se týče modelů, budou v kurzu především stylové sneakersy. Ty mohou mít mnoho podob. Slušet vám budou nízké, ale i kotníčkové kousky. Skvělý výběr sportovní obuvi pak najdete např. i u oblíbené značky Under Armour. Vybírat můžete zmíněné kecky, ale i sandály či módní nazouváky k vodě. Zvolit pak můžete i módní sportovní sandály. Zaměřte se na kousky s kvalitním polstrováním. Stylový design by měl jít totiž ruku v ruce i s pohodlím.

eobuv_02

Jaké sportovní oblečení a módní doplňky budou letos v kurzu?

Zaměříme-li se na sportovní oblečení, budou letos v kurzu pohodlné cargo kalhoty s kapsami, ale i slim fit legíny. Záleží tedy na vás a na tom, jakému stylu dáváte přednost. Módní pak budou také kratší trička typu tank top. Do svého sportovního šatníku pak letos zařaďte i stylovou teplákovou soupravu. Ta už je sama o sobě sladěná a na vás tak už zbydou jen módní doplňky. Co se týče zmíněných módních doplňků, můžete vsadit na stylovou čelenku z prodyšného přírodního materiálu. Díky tomu se v ní nezapotíte. In pak budou i nejrůznější modely kšiltovek. Líbit by se vám mohla tzv. truckerka. Jedná se o módní čepici, která je v zadní části opatřena praktickou síťkou. Díky ní tak docílíte vzdušného a zároveň módního sportovního outfitu. Na trendy čepice se můžete kouknout např. i zde: https://www.eobuv.cz/doplnky/textilie/cepice/panske/ksiltovky.html.

Jaké barvy, vzory, motivy a materiály vybírat do sportovních outfitů?  

Abychom vyšperkovali náš sportovní oufit do posledního detailu, bude dobré, když si vybereme oblečení v trendy barvách, vzorech a motivech. A jaké to jsou? V letošní sezóně budou hrát prim přírodní a pastelové odstíny barev. Krémová, tmavomodrá i pistáciová barva tak bude dobrým řešením i pro vás. In pak budou zvířecí a květinové motivy a vzory. I funkční oblečení může být výraznější. Ale pozor! K funkčním oděvům se vzory a motivy zvolte už jen decentní módní doplňky v jednobarevném provedení. Celkový sportovní outfit se vkusně sjednotí a nebude působit příliš chaoticky. I u sportovní módy platí, že méně znamená mnohdy více. Možná si říkáte a co materiály, jaké letos vybírat, abychom byli in? V letošní sezóně budou vhodnou volbou přírodní tkaniny a materiály, které zaručí, že se v nich nebudete potit. Přírodní materiály pak mají mnoho výhod. Jsou nejen odolné, ale i příjemné na dotek a navíc i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života již akcentují ty největší módní sportovní značky a výrobci. Nemusíte mít strach, že by nebylo z čeho vybírat. Právě naopak! Líbit by se vám mohlo oblečení z bavlny, lnu, ale i merino vlny. Zaměříme-li se na obuv, budou v kurzu kožené kousky a plátěnky.