PODZIMNÍ RADOVÁNKY V AQUALANDU MORAVIA

14. září 2020, 21:45
PODZIMNÍ RADOVÁNKY V AQUALANDU MORAVIA

Podzim už pomalu klepe na dveře, a tak je na čase poohlédnout se po aktivitách, které jsou jako dělané pro babí léto nebo pro deštivé podzimní dny. Podzimní program pro své návštěvníky přichystal i Aqualand Moravia. A co všechno můžete v Aqualandu Moravia na podzim zažít?

Protože si návštěvníci oblíbili vstup pro děti zdarma, tak pokračuje i letos na podzim. Děti mladší 6 let mají i nadále vstup do Aqualandu Moravia zdarma. Tak neváhejte a vyrazte si užít krásný podzimní den s vašimi ratolestmi. Vyžití v aquaparku najdete víc než dost! Dva dětské bazény se spoustou atrakcí, dětská prohřívárna nebo třeba dětské saunování, které se od podzimu koná každý sudý týden v neděli. Děti určitě na podzim nepřijdou ani o animační program. Místní animátoři budou připraveni každý víkend s animačním programem plným aktivit, soutěží, zábavy a tančení pro mladší i starší ratolesti.

Tím ale „staronové“ novinky nekončí, po letní pauze se do Aqualandu Moravia vrací i oblíbené Happy Days! Jak už bylo dříve zvykem, pondělky patří seniorům. Pokud je vám nad 60 let, stačí předložit doklad prokazující Váš věk a přijít kdykoliv během dne a získáte celodenní vstup do Aqualandu Moravia za 329 korun a celodenní vstup včetně 120 min Forum Romanum Wellness za 449 Kč! Od podzimu je navíc připraven i zajímavý program s animátory určený přímo pro seniory. Každé pondělí od 14 - 18 hodin se tak můžete těšit na soutěže pro seniory, aquagym nebo aquazumbu. Středy budou patřit wellness. Při vstupu do 14h můžete využít výhodnou akci 1+1 wellness vstupenka na 180 min za 899 Kč. A pátky opět věnujeme rodinám! Pro 1 dospělou osobu a 1 dítě mladší 18 let je cena pouze 899 korun! Vstupné je platné do zóny aquaparku. Neváhejte a udělejte si rodinný páteční výlet.

DSC_0478

Kromě nabitého animačního programu si v Aqualandu Moravia užijete spoustu zábavy a adrenalinu na atrakcích, skluzavkách a tobogánech. Vyzkoušejte třeba nejdelší vnitřní tobogán Blue Trio, který měří úctyhodných 143 m nebo jízdu pod širým nočním nebem Sky Drive. Adrenalinový nadšenci určitě nevynechají atrakci U Wave nebo Kamikadze, aby si vychutnali strmý sešup dolů. Ti, kteří neholdují adrenalinu, ale naopak si rádi vychutnají pohodu a relax v teplé vodě, určitě ocení naše vířivky a termální bazény. Odpočívat a nechat se vířit můžete v bazénu Relax pool nebo Night Sky pool. A relax v termální vodě si vychutnáte v oblíbených venkovních bazénech vyhřátých na 37° Romulus a Remus.

Jak už je na podzim zvykem, na své si přijdete hlavně ve wellness. Po letní pauze se opět otevírá wellness Forum Romanum. Můžete se tak těšit na své oblíbené sauny, procedury nebo masáže ve wellness zóně. Stejně tak můžete během podzimu čerpat sílu v Pálava Wellness s výhledem na Pálavu a novomlýnská jezera. Vrací se pravidelné saunové ceremoniály. Každý čtvrtek zrelaxujete při klasických ceremoniálech. Každý lichý týden ve středu při ceremoniálech určených pro ženy a každý lichý týden v pátek při ceremoniálech určených pro muže. Nabité wellness zážitky budou určitě i noci saunových ceremoniálů, které se na podzim také vrací. První noc saunových ceremoniálů se v Aqualandu Moravia koná už na 3.10.

www.aqualand-moravia.cz

Foto_11