Mr. Loco představují novou skladbu a videoklip s názvem Svět se dneska zastaví

31. červenec 2021, 17:05
Mr. Loco představují novou skladbu a videoklip s názvem Svět se dneska zastaví

Pražská ska-reggae-rocková partička Mr. Loco přichází se zbrusu novou písní a spolu s ní představuje i nový videoklip.

Skladba se jmenuje „Svět se dneska zastaví“, nese se v hravém letním rytmu a její vizuální podoba ztvárňuje letní romanci v dokonalé podobě. Video se natáčelo na začátku prázdnin v krásném prostředí kempu Praguecamp na Císařské Louce v Praze.  

„Svět se dneska zastaví je odlehčená letní hřejivá písnička s podmanivou atmosférou, která svým textem osloví nejednoho posluchače. Stačí jen zavřít oči a nechat myšlenky plynout,“ popisuje skladbu zpěvák kapely Filip Flusser.

Za videoklipem stojí osvědčený režisér Papa Pech, který má na kontě videoklipy předních českých umělců, včetně klipů pro zpěváka Marka Ztraceného, Marpa, kapel Škwor, Slza nebo divadla RockOpera Praha. Pro kapelu Mr. Loco tento režisér ztvárnil video ke skladbě „Nemusím“.

„S Papa Pechem jsme točili asi před dvěma lety, a tak náš výběr padl bez velkého vybírání opět právě na něj. On jako málokdo umí vystihnout atmosféru písníčky a přenést ji do vizuální podoby tak, že podtrhuje muzikantský záměr, nehledě na to, že spolupráce s ním je nenáročná a v pohodové atmosféře,“ dodává ke vzniku klipu zpěvák kapely Filip Flusser.  

Kapela Mr. Loco se po delší covidové odmlce vydá na sérii koncertů, které odehrají v rámci letošního letního turné s kapelou Divokej Bill, které je již v plném proudu.

„Loni jsme s Billama vyrazili na pár zastávek na jejich turné, a protože se nám spolupráce oboustranně moc líbila, domluvili jsme se na společném turné i letos, a to konkrétně na šestnácti koncertech.“

Na videoklip se podívejte zde: https://youtu.be/c6R_pwci0VQ

Více na: www.mrloco.cz

Kontakt: [email protected]

https://www.facebook.com/mrlococz

https://www.youtube.com/channel/UCq6KsmwpLRQti84QlEXBWmg