Jaro v plavkách v Pasohlávkách!

5. duben 2019, 13:51
Jaro v plavkách v Pasohlávkách!

Cítíte to taky ve vzduchu? Sluníčko už začíná hřát, tráva se zelenat, včelky poletovat… Jaro už je pomalu tady!

Nadcházející období jara bude nabité, ale nabídne také prostor k odpočinku. Čekají nás Velikonoce a hned na to květnové svátky, tak neváhejte a vyrazte k nám užít si první jarní sluníčko a nasbírat jarní energii. První jarní paprsky přímo vybízí k relaxu na venkovních lehátkách a ke koupání v příjemně teplé vodě.

Naši animátoři pilně trénují tanečky, aquagym i aqua aerobic, chystáme totiž animační program během celých Velikonoc. Od pátku až do pondělí se můžete těšit na zábavné aktivity pro malé i velké. Na Velikonoční pondělí u nás nečekejte mrskání, ale za to budeme hledat velikonoční vajíčka, tak přijeďte a přidejte se!  A rozšířený animační program pro vás chystáme i na květnové svátky.

Jak už je u nás standardem, užijete si spoustu zábavy na našich atrakcích, skluzavkách a tobogánech! Doporučujeme vyzkoušet všechny! Dlouhodobě nejoblíbenějšími jsou U Wave, na kterém zažijete přetížení 2G nebo Supercrater, který vám pořádně zamotá hlavu. Ti, kteří mají rádi bublinky, trysky a chrliče vody určitě rádi stráví celý den v bazénu. Pro prohřátí kostí vyzkoušejte naše venkovní termální bazény s teplou vodou Romulus a Remus.

Jaro je u nás spojené také se saunovými ceremoniály. Další saunové zážitky vám dopřejeme 20.4., tedy přímo na velikonoční svátky. Saunerská pomlázka bude probíhat celou sobotu a naši saunamasteři pro vás chystají zajímavý program.

Jarní balíčky si pro vás připravil i náš hotelový tým! V nabídce hotelu tak můžete vybírat z balíčku Jarní jízda na Pálavě, což je balíček plný dobrodružství v aquaparku, nebo balíčku Jarní wellness pobyt, který je napěchovaný wellness zážitky v našem saunovém světě Wellness Forum Romanum.

Pořád ještě novinkou je pro návštěvníky Solná prohřívárna, kde zažijete jedinečný relax nebo  Dětská odpočívárna, kde se bude i vašim dětem určitě líbit! I do budoucna pro vás chystáme spoustu dalších novinek, tak nás sledujte! Dozvíte se více o rozšíření letního areálu a wellness prostor. A protože jaro uteče jako voda, už brzy vás budeme informovat o tématu letošního léta a jeho programu.