Ben Cristovao míří do zahraničí! Motivační track Future Champ s ním nahrál polský DJ a producent TRIBBS

6. prosinec 2022, 10:37
Ben Cristovao míří do zahraničí! Motivační track Future Champ s ním nahrál polský DJ a producent TRIBBS

Energetická taneční pecka Future Champ vznikla v Berlíně. Jde o mezinárodní debut Bena Cristovao a zároveň první zahraniční spolupráci s Universal Music Group. Ta skladbu zároveň označila za prestižní focus track pro tento týden. To znamená, že dostane zásadní mezinárodní podporu v rámci zemí celé Evropy. 

Mladý umělec s charakteristickými modrými vlasy, který si říká TRIBBS, je číslo jedna mezi polskými DJ’s. Na seznamu jeho spoluprací nalezneme taková jména, jako Laidback Luke, Dimitri Vegas nebo Duncan Laurence. Už teď je jasné, že TRIBBS míří mezi světovou špičku. Teď se spojil s Benem Cristovao a společně nechali vzniknout energickou taneční pecku Future Champ. Jde o mezinárodní debut Bena Cristovao a zároveň první zahraniční spojení s Universal Music Group. Ben ve spolupráci se svým labelem a managementem Championship Music podepsal smlouvu s Universal Music Group pro svůj zahraniční, anglicky zpívaný, repertoár. 
 
Mezinárodní debut Future Champ je čistá dávka euforie a motivační nálady, kterou napsal Ben v Berlín s německým duem TVIINS. „K psaní textu mě motivoval jeden ze zápasů Jirky Procházky, který měl před sebou ještě cestu stát se šampionem UFC. Ta jeho obrovská motivace a odhodlanost mě strašně dostala a inspirovala. Jirka se mezitím stal šampionem doopravdy, je neuvěřitelnej,“ říká o světově uznávaném zápasníkovi a své inspiraci Ben.
 
Skladbu brzy doplní jeho vizuální podoba. Oficiální videoklip se točí v Čechách, premiéru bude mít během prosince 2022. 
 
Ben Cristovao právě spustil prodej vstupenek na svůj další, v pořadí už třetí (2019, 2022), koncert v O2 areně. Má v plánu zde vystoupit se svojí kapelou 10. listopadu 2023.