Caminos - letní cestovatelský festival

31.5.2024, 16:00 – 2.6.2024

Vánoční nabídka zlevněné celo festivalové vstupenky na 2. ročník letního cestovatelského festivalu Caminos - 31. 5. - 2. 6. 2024, Bečovská botanická zahrada.

Cena vstupenky: 800 Kč
Caminos - letní cestovatelský festival
  • Adresa:
    Bečov nad Teplou, 364 64

3 denní celo festivalová vstupenka = vstupy na všechny akce v rámci konání 2. ročníku letního cestovatelského festivalu Caminos od pátku 31. 5. do neděle 2. 6. 2024 + dárek, voucher na "Snídaně na molu pro jednu osobu" (sobota nebo neděle) nebo voucher 1 ks bramborák + 1 malé pivo 

Dnes, po sedmnácti letech konání cestovatelského festivalu Caminos, můžeme směle konstatovat, že původní myšlenka festivalu je stále živá, neustále udržovaná, a festival se těší velkému zájmů návštěvníků z celé České republiky. Do karlovarského kraje se díky konání cestovatelského festivalu sjíždějí cestovatelé z Ostravy, Olomouce, Brna, Hradce Králové, Pardubic, Jihlavy, Třebíče, Liberce, Ústí nad Labem, Mostu, Českých Budějovic, Plzně, Sokolova, Chebu, Prahy a samozřejmě Karlových Varů a okolí.

Po úspěšném podzimním 17. ročníku, který se uskutečnil 3. – 5. 11. 2023 v kině Drahomíra, navazujeme na myšlenku rozšíření festivalu o další cestovatelské aktivity ve venkovních prostorách.  Druhý ročník letního cestovatelského festivalu Caminos tak nabídne návštěvníkům kromě tradičních cestovatelských přednášek a promítání, exotické tance, brazilské a africké bubnování, cestovatelské vaření, čajovnu, hudební koncerty, stand up povídání, workshopy a dětský sportovní koutek nebo soutěže o hodnotné ceny v rychlostní jízdě na koloběžce, vodním stand up paddle boardu, lezecké bio feratě nebo v pečení o nejlepší bábovku. Pro návštěvníky festivalu budou po celou dobu konání připraveny stánky s občerstvením světové i domácí kuchyně. Těšit se můžete na mexické, indické, vietnamské nebo japonské speciality.

Kde: Bečovská botanická zahrada, Botanická zahrada, Bečov nad Teplou

SMS Ticket