Škola vaření s Romanem Paulusem - Zvěřinové hody - Olomouc
Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!
Na kurzu vaření se zvěřinou si připravíme dančí tataki se salátem z hub shitake, plněná vykostěná křepelka, kančí ragú na švestkách a na závěr sladkou tečku - čokoládovo-ořechový nákyp.
V každém kurzu se pod vedením michelinského Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné 4 chodové menu. Kromě hodin strávených u plotny si odnesete i spoustu užitečných teoretických znalostí, krásný zážitek, sadu receptů a podepsaný certifikát.
O alko a nealko režim bude po celou dobu postaráno.
Kurzy probíhají od 17 do 21 hodin v malých skupinkách a díky tomu budete mít plnou pozornost našich šéfů.
Těšíme se na vás v úžasných nových prostorách Bistro Paulus.
Partnerem školy vaření s Romanem Paulusem je Tescoma.
----
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.