Bezva Fest již počtvrté v Litoměřicích

15.6.2024, 10:00 – 18:00

Největší rodinný festival je tady! Bezva Fest vyráží na svou druhou celorepublikovou tour, během které se vrací i do domovských Litoměřic. Letošní ročník bude legendární! Už 15. 6. se na Střeleckém mohou návštěvníci těšit na celodenní bohatý program s hvězdami jako Leoš Mareš, Ben Cristovao, Karol a Kvído a další. Vstupenky v předprodeji seženete v síti Ticketportal.  

Cena vstupenky: 599 Kč

2 pódia, 30 atrakcí včetně nejdelší nafukovací překážkové dráhy u nás, 10 bezva zón pro celou rodinu, soutěže o hodnotné ceny, bohatý program – to vše je Bezva Fest. Navíc veškerá zábava, atrakce i program jsou v ceně vstupného.  

Oblíbení interpreti a influenceři 

2 pódia plná hvězd. Ano. Bohatý program na obou pódiích. Na své si přijdou dětští posluchači, teenageři i dospělí. Podrobný program naleznete na www.bezvafest.cz. Můžeme ale prozradit, že vystoupí např. Leoš Mareš, Ben Cristovao, Sebastian, Karol a Kvído, Míša Růžičková, Lollipopz, Tary, Moon, Porty a další.  

Bezva atrakce po celý den zdarma 

Celý den si bez omezení mohou návštěvníci užívat 30 atrakcí včetně nejdelší překážkové dráhy u nás měřící 100 metrů. Zdarma mohou návštěvníci využívat i atrakce jako řetízkový kolotoč, autodrom, kreativní dílny a další.  

Nezapomenutelné zážitky si odnesou malí i velcí 

Festival nemá věkové omezení. Svou strukturou i náplní zaujme široké publikum. Cílem Bezva Festu je zábavnou formou předat zajímavé poznatky, rozvíjet fantazii a tvořivost a vést děti a mladistvé k pohybu. Toto vše zajistí bezva zóny.  

 Pro nejmenší návštěvníky je připravena baby zóna s překážkovou dráhou s prvky Montessori. Zavítat mohou i do minizoo, kde se seznámí se zvířátky. Šikovné ručičky si užijí zábavu v kreativní zóně s několika různorodými dílničkami pod záštitou Wiki hraček. Po celou dobu festivalu budou připraveny ochutnávky od Hariba nebo Pribináčka.  

Zóny her, fantazie i krásy a adrenalinu  

Ve sportovní zóně si návštěvníci na vlastní kůži vyzkouší známé i neznámé sporty (lukostřelba, koloběžky, badminton, házená, vzdušná akrobacie a spoustu dalších) a možná v některém z nich najdou zalíbení. A to není vše. Díky fantasy a game zóně se dostaneme do jiného časoprostoru. Fantasy zóna nás přemístí do dob rytířů a středověkých válečníků, a naopak v game zóně se můžeme podívat prakticky kamkoliv. K vidění a ozkoušení budou novinky ve světě herních konzolí a PC. Letošní novinkou je eduzóna, kde se návštěvníci dozví spoustu zajímavých informací a novinek ze světa vědy, technologií, ekologie, silniční bezpečnosti a další.  

Čím chci být? Na tuto otázku vám možná dá odpověď zóna povolání. Představí se zde několik druhů povolání a návštěvníci mají tak jedinečnou možnost setkat se s vojákem, hasičem, záchranářem a dalšími zajímavými povoláními. A jaký je pohled na svět jinýma očima? To se dozvíte v charitativní zóně, kde se představí například nadace Cesta za snem, Naděje, Diakonie a další.   

Ani dospělí návštěvníci nezůstanou ochuzeni. Pro něžné pohlaví je připravena beauty zóna, ve které se dozví spoustu zajímavostí ze světa zdraví, kosmetiky a výživy. Pánové se mohou těšit na chlapáckou zónu s rychlými auty, crossfitem a další zábavou.  

Vstupenky v předprodeji zakoupíte v síti Ticketportal. Děti do 100 cm, ZTP a ZTP/P mají vstup zdarma a rodiny mohou využít zlevněné rodinné vstupné. Veškeré další informace a podrobnosti naleznete na www.bezvafest.cz a sociálních sítích FB a IG.