Andhim to rozjedou v Roxy

1.12.2023, 23:00 – 2.12.2023, 5:00

Super house dream team se vrací. Andhim neskrývají, že jejich hlavním smyslem je lidi bavit. Roxy o tom přesvědčí v pátek 1/12.

Cena vstupenky: od 417 Kč

Super house dream team se vrací. Andim neskrývají, že jejich hlavním smyslem je lidi bavit. Roxy o tom přesvědčí v pátek 1/12.

Svůj zvuk označují jako super house a pro jejich tvorbu vycházející z hiphopu je typický organický zvuk s důrazem na detail. Andhim jsou energičtí, hraví a vždy zábavní, jejich live sety provází pověst plného nasazení a vášně pro dancefloor, což dosvědčuje několik vyprodaných pražských show a také jeden pop-up v květinářství.

O vzniku Andhim se traduje smyšlená příhoda – seznámit se měli na soutěži v pojídání párků. „Jsme Andhim: sexy směs kulturistů, fyziků a supermodelek,” představují se Simon Haehnel a Tobias Müller a pojmenování svého projektu vysvětlují slovy „jsme nerozluční. Vždycky jsme to já a on. Super duo.”

Autoři houseových hitovek jako Boy Boy Boy, Hausch nebo Reeves (ft. Super Flu) vydávají vedle vlastního labelu Superfriends také na Monaberry, Terminal M, Sunset Handjob nebo Get Physical. Spolupracovali se jmény jako Elderbrook, Diplo, Rüfüs du Sol či Theophilus London.