Nenechte si ujít Future Palace v Praze

19.11.2023, 20:00 – 22:00

V roce 2023 se Future Palace vydají na své dosud největší turné, což nám dává spoustu příležitostí slyšet jejich v pořadí druhé album "Run" naživo.

Cena vstupenky: 300 Kč
Berlínské post-hardcorové trio zahájilo svou kariéru za neobvyklých okolností. V době, kdy celá koncertní kultura v souvislosti s pandemií ustrnula, studiová kapela slavila téměř raketový vzestup. Od té doby kapela stihla vydat druhé album, které se setkalo s velkým úspěchem hned po vydaní, a naplánovat stejnojmenné turné na rok 2023. Kapela také poprvé vystoupí jako headliner mimo Německo. Kromě toho se Future Palace objeví na nejvýznamnějších akcích scény - festivalech Impericon v Německu, Rakousku a Švýcarsku po boku těžkých vah v oboru, jako jsou The Ghost Inside nebo Bury Tomorrow.
Skvěle to ladí s letošními úspěchy. Kapela sdílela stage na turné mimo jiné s Battle Beast a Annisokay i vystoupila na známých festivalech jako Full Force nebo švédském High 5ive Summerfest.
Oznámení nových termínů turné bylo jejich vyvrcholením roku 2022. Katarzní účinek strhujícího alba, jako je "Run", dělá z koncertů FUTURE PALACE nezapomenutelný zážitek a o to víc upevňuje status jedné z nejdůležitějších scénických kapel mezinárodního post-hardcoru. Tak si je nenechte ujít!