Tržnice Zahrady Čech. 35. ročník jarní prodejní výstavy

5.4.2023 – 9.4.2023, 23:59

Výstava Tržnice Zahrady Čech nabídne návštěvníkům oblíbený tradiční sortiment jako je sadba, květiny, cibuloviny, zahradní nářadí, zahradní technika, zahradní nábytek, hnojiva, postřiky, potraviny, přírodní léčiva a řadu dalšího. První jarní výstava je zaměřena na všechny zahrádkáře, chalupáře, kutily, zahradníky a milovníky přírody.

Letošní Tržnice Zahrady Čech vychází na dobu konání velikonočních svátků. Návštěvníci tak budou mít možnost nakoupit si jarní dekoraci do bytu či na zahrádku právě na Zahradě Čech. Zejména hlavní expozice pavilonu A bude inspirována jarem a Velikonocemi. Těšit se návštěvníci mohou na řemeslné velikonoční výrobky, proutěné zboží, jarní dekorace, velikonoční perníčky, věnce nebo košíky.

Na výstavě mohou návštěvníci očekávat široký sortiment zboží, který se zaměřuje na zahradničení. Výstava nabízí různé druhy květin, cibulovin a sadby, které jsou ideální pro období jara. Dále zde najdete zahradní nářadí a techniku, které jsou nezbytné pro údržbu a vývoj zahrady. Zajímavou nabídkou jsou zahradní nábytek a dekorace, které dodají vaší zahradě šmrnc. Tato výstava je oblíbenou akcí zahrádkářů a milovníků přírody, kteří se na výstaviště Zahrada Čech rádi sjíždějí z celé republiky.

Tato výstava se koná v pěti dnech, a to od 5. do 9. dubna, každý den od 9 do 17 hodin. Během této doby budou mít návštěvníci možnost prohlédnout si širokou nabídku produktů, poradit se s odborníky a získat inspiraci pro svou zahradu. Vstupné na výstavu je velmi příznivé. Předprodej vstupenek za zvýhodněnou cenu právě běží. Pro návštěvníky je navíc k dispozici bohatý kulturní program. Potěší Kamila Nývltová, Tereza Mátlová nebo Heidi Janků.

https://www.mkz-ltm.cz/zahradacech/