Prague Bike Fest na Výstavišti

22.4.2023, 10:00 – 20:00

Přijeďte na kole na jeden z největších cyklistických festivalů v Praze! Letos v dubnu pořádáme první ročník akce Prague Bike Fest na Výstavišti.

Můžete se těšit na spoustu zážitků, ať už jste fanouškem adrenalinových skoků, nebo biketrialových show.
Na místě si otestujete různé druhy kol, od dětských po dospělé, nebo si necháte servisovat své vlastní. Otestovat kola bude možné v rámci areálu Výstaviště na jednotlivých terénních okruzích. Chybět nebude relax zóna, dětské skills centrum nebo food zóna s pestrou nabídkou občerstvení.

Program akce

- expozice širokého spektra cyklistických značek, novinek a doplňků
- prezentace prémiových i úzkoprofilových cyklo novinek z Čech i zahraničí
- zapůjčení a testování kol všech kategorií a elektrokol
- moderovanou biketrialovou show Vaška Koláře spolu s celodenním workshopem s možností zapůjčení trialových kol – workshop - - - proběhne pod vedením Vaška Koláře a Honzy Sladkého
- Flatland workshop a show Martina Dražila
- Slopestyle show s pětimetrovou rozjezdovou věží a jezdci Teodorem Kováčem, Jakubem Venclem, Ondrou Šlézem, Tomášem         Zejdou a Danem Milerem,
- Bike park, MTB okruh a silniční okruh k využití pro návštěvníky

Ski a Bike Centrum Radotín nabídne dětské skill centrum, kde vedle dětských kol a dráhy na jejich vyzkoušení budou pro děti k dispozici zkušení lektoři cyklistiky.

V Křižíkově pavilonu proběhnou přednášky na téma "jak se fotí světový MTB pohár" a "jak se fotí Red Bull Rampage & Downtown sjezdy v Jižní Americe”. Také beseda "Sjezd Kilimanjara" a přednášky o cestování na kole.

Ať už jste zkušený cyklista, bajker, nebo ještě používáte balanční kolečka, na této akci rozhodně nemůžete chybět!

Foto: ©Martin Dražil, ©Dan Miller, ©Vašek Kolář