Pivní slavnosti -Petrohrad

3.6.2023, 11:00 – 20:00

Vítejte v Pivovaru Petrohrad, domově skvělého slavnostního pivního festivalu, který se koná 3. června 2023. Tento festival je příležitostí pro naši komunitu, aby se mohla sejít, odpočinout si a vychutnat si širokou škálu úžasných piv od některých z nejlepších pivovarů v regionu. Jsme hrdí, že můžeme tento festival pořádat a těšíme se na to, že Vás všechny pozveme na den plný skvělého piva, jídla a živé hudby.

Pivní slavnosti -Petrohrad
Každý pivovar nabídne jedinečnou selekci piv, takže si budete moci vybrat ze širokého spektra chutí. Naším cílem je ukázat to nejlepší, co region má k nabídnutí, a spojit lidi kolem společné lásky k výbornému pivu.
K doplnění neuvěřitelného výběru piv budeme mít také řadu možností jídla, abyste se během dne udrželi v kondici. A abychom festivalu dodali ještě více zábavy, připravili jsme pro Vás skvělé místní hudebníky, kteří budou během akce vystupovat naživo. Tento den si budete pamatovat ještě dlouho, a my se těšíme, až ho budeme moci sdílet s Vámi. Tak přijďte do Pivovaru Petrohrad 3. června 2023 a zvedněme si sklenici na skvělý pivní festival!
 
Kde: Petrohrad 17, 439 85 Petrohrad