Sodoma Gomora 2023 - České Budějovice

6.4.2023, 21:00 – 23:59

Sodoma Gomora je česká horrorcorová skupina. Kapela je složena ze dvou umělců – Řezníka a DeSada. Nejprve rozjížděli kariéru sólově, DeSade pod jménem SWD.

Klub K2, to je legendární multikulturní klub v Českých Budějovicích. S tradicí přes 21 let jsme nejdéle fungujícím klubem v Českých Budějovicích.

Přes týden je v klubu převážně studentská základna. O víkendu se pak konají akce různých typů, které jsou součástí bohatého, pravidelně doplňovaného programu. Kapely, DJs, vystoupení, tématické party. Díky širokému záběru a hromadě originálních a live akcí je Vám jasné, že nejsme diskotéka!

Dvojka se dočkala v roce 2015 rekonstrukce a inovace obdržel nejen interiér, ale hlavně aparatura. Pyšníme se nyní tím nejlepším klubovým zvukem v jihočeském kraji díky pevné instalaci od německé značky D&B Audiotechnik

Zakládáme si na kvalitním drinku, supr zvuku a maximálním pocitu z akce.

Organizujeme také letní festival s názvem Středy před K2, který probíhá každou středu v létě před klubem. Celkem 10x během měsíce června až září zde vyroste podium, bary a projde kolem desítek tisíc lidí. V létě také jezdíme po celé České republice s designovém airstreamem, tzv. K2AirBar.